Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 06 okt 15, 08:50

I det siste har jeg savna Knut Thorbjørn, jeg, må jeg innrømme.

Og i den forbindelse har jeg tenkt mye på hvorfor KTE lyktes med FFK. Fra 2. divisjon og opp til nesten etablert tippeligalag. Åssen fikk han med seg investorer samtidig som laget spilte god fotball, og det var stormende jubel på tribunene?

Den enkle forklaringa? Han respekterte FFKs fotballkultur! Det er den eneste forklaringa jeg kan komme opp med. Knut Thorbjørn hadde utstråling osv, men den hadde vært bortkasta hvis han ikke hadde delt fotballverdiene sine med FFK.

Respekt for FFKs fotballkultur kan vi bare glemme med Erlandsen. Han er altfor gammal og sta, og har for mye autoritet til det. Han kommer til å jobbe for LSK-fotball, det LSK som vi husker. Det kjipe LSK. Med masse fysikk og dødball, og en uendelig rekke av ufortjente seire, blant annet mot FFK, med begredelig fotball som knapt en mor (supporter) kan elske. Hvilken klubb han har vært i har forsøkt å spille god fotball? Han sier mye om god fotball, men det blir dustete å si  at vi er ikke gode nok, så vi spiller heller effektiv, men dårlig og underholdningsfattig fotball".

Hva med Grönhagen som leda laget til sølv i tippeligaen? Null respekt for FFKs fotballverdier. Joda, vi fikk sølv, men det var en sesong med et FFK som hadde stang inn og fikk fryktelig mye gratis. For Grönhagen var det bare neste søndag som gjaldt, og spillerutvikling og andre lag i klubben gikk for lut og kaldt vann.

Og siden den gang har FFK lidd under manglende visjoner for hvordan fotball skal spilles i FFK. Styrene har ikke lagt seg opp i sånne ting, og årsmøtet har blitt vingestekka ved at man bare er med på å vedta en idiotisk "sportsplan" som ikke inneholder noenting. Når man så til slutt ender opp med en klubb som omtrent ikke har et sportslig styringsapparat og plan, ja da er det ikke rart at vi er der vi er.

Hva er det vi trenger i FFK? Jo, vi trenger en full gjennomgang av hva FFK er, en erkjennelse av hvor vi er i dag, og en erkjennelse av hvor vi skal i framtida. Og så er det bare å kjøre på til vi er der. I en sånn prosess må vi ha en trener som også tenker underholdning og FFK-identitet, og ikke en trener som maser om at vi må stikke fingern i jorda. Vi må ha en trener som kan tenke BÅDE på kampen på søndag OG visjon, fotballverdier og kultur. Det var DET KTE mestra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f