Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vedahl

Juniorspiller

Ble medlem: 19 sep 08
Innlegg: 98

Lagt til: 03 okt 15, 12:32
Endret: 03 okt 15, 14:49
Endret av: Vedahl

Bør Arne tilbys ny kontrakt som trener for Fredrikstad Fotballklubb? 

For å begynne med det viktigste; resultater. Arne kan vise til resultater. Poengsnittet har økt fra 0,67 under HWL til 1,56 under Arne. Jobben med å redde klubben fra nedrykk ser langt på vei ut til å være levert. Med det gamle trenerteamet hadde FFK etter alle solemerker rykket ned til andredivisjon.  

Motargumentet blir selvsagt underholdningsverdien. Til tider kan man hevde at denne er svært begrenset under Arne. Ønsker vi at FFK skal fremstå på denne måten? 

Personlig lever jeg fint med spillestilen. Det defensive fundamentet må være på plass om man skal oppnå resultater over tid. Fotball handler i bunn og grunn om å få ballen inn i mål flere ganger enn motstanderen og spillestil er bare et middel på vei mot dette målet. Den største underholdningen for meg er å se FFK score flere mål enn motstanderen. 

Sist men ikke minst må det nevnes at Terje har sansen for Arne. Terje er en mann FFK kan takke for det meste og er ikke kjent for å ha dårlig dømmekraft. Forlenger vi med Arne er det store muligheter for at Terje støtter godt opp under satsningen mot opprykk neste år.  Skulle vi igjen ende opp med en ukjent trener uten meritter eller tilstrekkelig autoritet er sjansen stor for at Terje igjen trekker seg noe mer tilbake, og dette vil selvsagt ikke være gunstig for en sportslig og økonomisk hardt presset klubb.

Forny med Arne nå!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f