Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 02 okt 15, 13:38
Endret: 02 okt 15, 13:39
Endret av: kanogvetalt

Det er mulig, som du tror, at Erlandsen har en profesjonell holdning selv om plassen er sikret, men er usikker på om spillerstallen vil ha den samme motivasjonen ettersom trenerkabalen for neste sesong ikke er lagt.

Spillere som står uten kontrakt etter sesongen bør benytte enhver anledning til å vise seg frem. Spillere som er på lån fra andre klubber er det kanskje ikke så viktig for. Forhåpentligvis er alle motiverte for å vinne hver kamp, men manglende fokus utenfor kamparenaen kan få konsekvenser på.

Jeg er mer usikker på om Erlandsen er rett mann for FFK fremover. Han sier spillestilen etter hans intreden i år har vært tilpasset det spillermateriellet han har hatt til rådighet. Det er mulig en hestekur mot en kynisk spillestil var medisinen, i alle fall det virkemiddelet han var mest trygg på. Men hvordan vil det se ut neste år?

Uansett blir det betydelige endringer i spillerstallen. Mer "FFK-aktig" spille stil med ny eller gammel trener. Mao nok en re-start, nok en sesong med marginal kontunitet i noe som helst. Kan vel uansett nå si at det blir en "kanskje-vi-når-kvalik" sesong.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340