Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 24 aug 15, 09:42

Med fare for å bli stempla som farva av gårsdagens resultat (4-0 borte) må jeg si at det ikke gir mening å gi Erlandsen ett år til. Grunnen?

1) Fotballstilen hans er inkompatibel med FFKs tradisjon og historie. Det er ikke sikkert dette skjærer i øya på alle supportere, men ingen vet hvor mange det skjærer i øya på

2) Fotballstilen hans er så forferdelig å se på at den krever gode resultater. Jeg vil ikke karakterisere resultatene siden han kom som "gode". Faktum er at jeg personlig mener denne stilen krever ekstremt gode resultater. Jeg vil ikke selge FFKs merkevare for en hederlig 8. plass i første divisjon.

3) Det er usikkert hvordan sjøl gode resultater med denne stilen vil slå ut på fotballinteressen i Fredrikstad på lang sikt. En ting er i hvertfall helt sikkert: Denne måten å spille fotball på gjør ikke at det kommer flere på stadion, akkurat!

Jeg syns ikke det ser ut som om laget er komfortable med denne spillestilen, heller, og da blir det vanskelig å få noen fasong på det. Nå vil nok mange gjøre seg refleksjoner om det i det hele tatt finnes en spillestil som dagens trupp er komfortable med, men det er en annen sak.

Vi står ved et veiskille nå: Skal vi velge å bli gode på midtbanekrig (som så ufattelig mange lag i Norge er gode på, og som vi etter mitt syn ikke har noen forutsetning for å lykkes med), eller skal vi utnytte at vi er en stor klubb med potensielt stort og godt grunnlag for lokal spillerutvikling? Fordelen med "krigs"-modellen er at du kan bruke så og si hvem som helst av spillere på laget, fordi det som avgjør om du passer inn er innsatsen og innstillinga. Innsats og innstilling er uavhengig av tekniske ferdigheter, dvs, innstilling er ofte *motsatt* proporsjonalt av tekniske ferdigheter...

Jeg mener FFK burde tufte sin framtidige suksess på tekniske ferdigheter OG innsats&innstilling. Det er der vi har fortrinn framfor bygdeklubber. Så da det bare å lage en plan for det! Hvordan får man lokale spillere med denne "pakka"? Det er her lokalt samarbeid kommer inn i bildet. Men blir det jobba målretta mot dette? Blir det jobba målretta lokalt for å utvikle den typen spillere FFK vil ha? Jeg bare spør.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f