Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 14 aug 15, 08:43

Jeg satt for langt unna til å uttale meg bombastisk den ene eller andre veien ang straffen, men dommeren hadde god utsikt. Det så ut på reaksjonen hans som at han skulle blåse på holdingen av Hammar, men nølte litt, og så blåste da Straight gikk ned. Grei dømming, når jeg har sett situasjonen i ettertid, men det er tilfeldig om det blir blåst eller ikke på slike situasjoner.

Vi fikk mer duellstyrke i begge sektstenmetere i og med at Abenzoar spilte back, men vi mister noe offensivt. Wibe Lund ble ofte konfrontert med at Rafn burde spille kant, men svarte alttid at han er best når han har rom foran seg som han kan angripe i(altså fra sin back posisjon). Vi fikk vel to streker under det svaret i går.

Synes Adaramola og Nazari etterhvert har funnet en fin rollefordeling på midtbanen, noe de slet med i de første kampene.

Offensivt er det krise. Westgaard jobber som en helt, men Nilsen er alt for stasjonær. Men Nystrøm og Olsen på skadelisten, og Shaswari ute, er vi veldig tynne fremover.

Jeg var sikker på at vi ville forsterke laget i sommer. Det har vi pr nå ikke gjort. Det er en snau uke igjen, så vi får bare håpe.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f