Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 26 mai 15, 11:03
Endret: 26 mai 15, 11:04
Endret av: Asgeir

Opprinnelig postet av Rey

Et par tanker om kampen:

1. Kjedelig fotball. Liker ikke at vi legger oss bakpå og lar Follo styre spillet på hjemmebane. Hva er ballinnehavet i dag? 30/70? Syns ikke vi har noe eget spill annet enn å kontre helhjertet så lenge vi orker

2. Positivt at vi skaper en del sjanser på kontringer og burde sette flere av dem, men det blir veldig langt til motstanders mål hver gang vi vinner ballen.

Joda, det var definitivt en tydelig spillestil. Jeg er fundamentalt, rungende og brutalt motstander av en sånn spillestil, joa, men det var tydelig å se at vi hadde en ny trener. FFK skal ikke ha ballen i 30% av tida på hjemmebane, helt seriøst. Det blir å frivillig la seg pisse på, og hører hjemme i klubber uten tradisjon og engasjement.

Hvis jeg ble imponert over en ting mot Follo, så var det at spillerne faktisk på ei uke tilpasser seg/tar ordre/gjør ting annerledes. Dette viser at det bor fotball i laget, og at en trener faktisk utgjør en stor faktor i hvordan vi spiller. Dette har det vært knytta usikkerhet til i lengre tid. Igår så vi nettopp det; at trenern i stor grad "legger" taktikken som laget faktisk følger.

Kampen igår var som tidligere i sesongen: Stang ut, synkende aggressivitet når vi leder, og magert poeng-utbytte. Men i tillegg var spillet ekstremt kjedelig å se på  i lange, lange, lange, lange perioder. Follo hadde ballen i laget de første fem minuttene av kampen, f.eks... 

DETTE ER IKKE SÅNN FFK SKAL FRAMSTÅ PÅ HJEMMEBANE!!!

Jeg kjøper faen meg ikke årskort for å se norske middelmådigheter spille. Jeg kjøper årskort for se FFK spille.

Men jeg skal gi'n et par kamper til før jeg mister engasjementet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f