Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

saken

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 72

Lagt til: 13 mai 15, 20:31

Opprinnelig postet av Nøtt

Nå kan jo det faktum at vi starter med 4-5 egenutviklede unge spillere være en direkte årsak til at det ikke går så bra. Veit jeg banner i kirka her men man kan faktisk ikke både spille flott fotball, være i toppen og gjøre det med halve laget bestående av lokal ungdom. Da mener jeg at man kanskje gaper over for mye. Det finnes  jo noen untak men det er ikke mange.  

Det lille som vi faktisk skaper kommer jo fra høyre siden. Er Åsheim fredet fordi han er egenutviklet? Olsen hadde ingen stor kamp men synes ikke det er han eller Nystrøms feil at vi ryker på 6-1 tap i dag. Nystrøm skaper nada men Olsen er nå i allefall nest sist på begge sjansene våre i første. 

Ellers enig i det du sier om forsvaret. Og det hjelper ikke akkurat at Sandnes Ulf virkelig har dagen. 

Er ikke uenig i det du sier om at det kan bli for mange unge på banen samtidig, og at dette kan være en av årsakene til at det butter "litt" om dagen. Men når det etablerte som Nystrøm og Olsen presterer null og niks kamp etter kamp så kan man like godt bruke de unge synes nå jeg. De har ihvertfall et større utbytte av å få kamperfaring.

Åsheim syns jeg faktisk har vært en av våre bedre de to siste kampene. Mot Ranheim var han flink til å holde ballen i laget samtidig som mange pasninger var rettet fremover. I dagens kamp var det vel han som kom til våre to beste avslutninger i 1.omgang. Er ikke veldig bra i dag, men mange hakk over Olsen synes nå jeg. Også når det kommer til å jobbe uten ball. Åsheim løper mye mer hjem og dekker rom, Olsen stopper opp og sparker skuffa i bakken gang på gang når ballen blir mista.

Og jeg er enig, i dag er det overhodet ingen enkeltspillere sin feil at FFK taper. Ikke Nystrøm, ikke Olsen og ikke Begby. Hele kollektivet svikta totalt i dag. At jeg nevner spesielt Nystrøm og Olsen er at de har spilt såpass mye sålangt i sesongen og har ikke bidratt i særlig grad positivt i angrep for FFK. Shaswari og Burgos har ved flere anledninger vært et friskt pust, både når de har starta og kommet inn som innbyttere, og jeg klarer ikke å se noen logisk forklaring hvorfor de to førstnevnte skal starte foran de to sistnevnte.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f