Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

saken

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 72

Lagt til: 13 mai 15, 19:02

Skremmende svakt, både på banen og fra "assistentene" på benken. Man kan lure på hva Shaswari/Burgos har gjort for noe galt, da Nystrøm og Olsen spiller kamp etter kamp uten å bidra noe som helst. Innlegg, skudd, løp, innsats er helt fraværende. Burgos og Shaswari er kanskje ikke guds gave til fotballen, men de har ihvertfall fått til noe denne sesongen.

Bytte av Begby er jeg også sterkt uenig i. At han hadde en svak kamp er utenfor enhver tvil, men hvorfor ofre en lokal unggutt kontra "rutinerte" Olsen eller Nystrøm. Kunne bare flytta Begby opp i banen isteden for å knuse selvtilliten hans. Å se bilder i pausa fra Sandnes hvor han sitter mutters alene på innbytterbenken er bare trist. En for alle og alle for en? Jada.

Ellers er jo tilnærmingen til kampen grusom. Høy forsvarsfirer er greit nok, men når man kjører null ballpress på motstander kan man like godt droppe å ha folk bak der. Heller ikke noe poeng å spille langs kantene da så og si alle innlegg slås i 50 cm høyde rett i nærmeste forsvarer. Hvis da innlegga kommer så langt.

Nei, ikke mye man kan hente med seg i denne kampen heller. Får bare prøve å ikke få noen suspensjoner til 16. maikampen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f