Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4681

Lagt til: 04 mai 15, 19:10

Det er seks år siden vi sa ha det bra til Nordlie, så lang etterlønn er det vel knapt noen fotballtrener som har fått noensinne. Aune og Amundsen har vel også vært ute av jobben så lenge at etterlønna er betalt. Bakkerud fikk ikke noen fallskjerm (om vi skal tro intervjuer han ga etter at han forlot klubben).

Selv om mye tyder på at HWL har havnet i en blindgate og muligens blir skiftet ut, så har jeg vondt for å tro at vi plutselig skal begynne å spille fantastisk fotball. Trenere som Knut Torbjørn Eggen, som kan få en hel organisasjon til å begynne å tro på seg selv over natta, og samtidig har peiling på fotball, er sjelden vare. Og om vi ser på hva slags støtteapparat hovedtreneren har til rådighet, så blir jeg enda mer skeptisk til at en ny trener skal kunne snu alt. Førstekeeperen vår er sin egen trener ...

Når jeg hele tiden har vært kjølig til kravene om ny trener er det fordi jeg ikke tror man bare kan dra en suksesstrener opp av hatten. Og i prosessen med å finne en trener, hvem er det som skal sile kandidater, vurdere dem ut fra erfaring, resultater og personlighet og vurdere dem opp mot klubbens vedtatte verdier? Geir Bakken alene? Styret? Bakken og styret? Og er vi sikre på at deres kompetanse i treneransettelser er god nok?

Jeg innser at sesongstarten har vært så dårlig at med mindre laget gjennomgår en mirakuløs forvandling i løpet av denne uka, så kan ikke ledelsen la HWL fortsette, men med mindre en topptrener plutselig dukker opp har jeg ikke tro på noen bedring over natta.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f