Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 01 mai 15, 00:46

Opprinnelig postet av Nøtt

Opprinnelig postet av Costanza

Oppførselen/uttalelsene til Wibe Lund de siste par dagene (først utblåsingen i FB-studio og så tiraden etter kampen mot Åsane) vitner om en trener som sliter med presset og febrilsk forsøker å flytte fokuset over på noe annet enn de svake resultatene som han er ansvarlig for. Jeg synes ikke han kommer veldig heldig ut av det, for å si det mildt. Han har selvsagt noen viktige poeng i at det sikkert foregår ufin hetsing av enkeltpersoner i sosiale medier osv. Men trenere og spillere som ønsker å være en del av en "stor klubb" må faktisk klare å forholde seg til at det stormer i motgang. Hvis ikke man klarer å takle det (heve seg over det) så har man sannsynligvis ingen fremtid på øverste nivå. Uansett synes jeg det blir veldig feil fokus av en hovedtrener umiddelbart etter femte strake seriekamp uten seier. 

Enig. Video nummer to av dagens utblåsning er noe av det kleineste jeg har sett i forbindelse med fotball 

Det var nærmest plagsomt pinlig å se, en trener som fullstendig har mistet fokus og grepet,og sannsynligvis på vei  inn i en krise hvor han blir sykmeldt ut i en ferie.

Han er utsatt for et nærmest umenneskelig press, og tydeligvis er han veldig alene om det sportslige apparatet rundt spillerne.

Det er ikke mye som tyder for at han er fungerende som trener i klubben i nær framtid, en person i en slik ubalanse og ute av fokus trenger ferie.

Og mer; Jeg skylder ikke på Wibe-Lund i det hele tatt for den situasjonen klubben er i. Skal man lete etter syndebukker så må det være styret og ledelse som med åpne øyne går inn i en sesong hvor man har klare opprykksambisjoner og samtidig  et sportslig apparat rundt spillerne som er på nær sagt lavdivisjonsnivå.

Ta en titt 18 kilometer opp elven så ser vi en klubb som har et profesjonellt og godt team rundt spillerne. Sarp har faktisk blitt en profesjonell klubb og de har lagt vekt på ha rette folk på rette plasser, og nok av de.

Vi er blitt flinke  med økonomien, men å nær nedlegge sportslig team må jo bety at klubbens grunnlag smuldrer.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f