Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 29 apr 15, 06:03
Endret: 29 apr 15, 06:04
Endret av: Costanza

Jeg mener vi bør fortsette med Begby på venstreback og Sansara som stopper sammen med Hammar. Sansara er tryggest i midten og fremstår som bedre enn Abenzoar. Sansara er også for svak offensivt til å spille back når vi skal angripe i bredden. Begby gjorde seg på ingen måte bort mot Hønefoss defensivt, og jeg mener tiden er inne for å bygge ham opp som venstreback nå. 

Westgaard har gode offensive kvaliteter så ikke heldig at han skal spille såpass dypt i banen som han gjort i det siste, men i mangelen på alternativer er det kanskje best. 

Det mest spennende nå blir hvem som starter på topp. Jeg regner med at Kjelsrud Johansen er ute en god stund. Dag Alexander Olsen har vært fryktelig svak over fryktelig lang tid, men jeg er villig til å gi ham sjansen som midtspiss nå, men da må vi bruke ham på rett måte og dermed legge om spillet ganske mye. Alternativt kan Shaswari prøves ut der, men husker fra tidligere at han alltid har fungert bedre på kant i FFK. Andre alternativ er Burgos (som nok også passer best på kanten), Westgaard (blir nok værende på sentral midtbane) og Nystrøm (dessverre det mest sannsynlige valget).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f