Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nøtt

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 mar 14
Innlegg: 23

Lagt til: 15 apr 15, 17:45
Endret: 15 apr 15, 22:53
Endret av: Nøtt

Opprinnelig postet av Costanza

Levanger har null mål, null poeng og 0-7 i målforskjell på de to første kampene. I utgangspunktet skal det være grei skuring, men det kan også være et typisk bananskall som FFK er "flinke" til å skli på. Vi må også forvente en motstander med lave skuldre med mye innsats og mange mann bak ballen.

Jeg tror på dette laget:

Masalin

Rafn - Abenzoar - Hammar - Sansara

Åsheim - Nazari - Adaramola - Shaswari

Olsen - Kjelsrud Johansen

Ønsker å skyve Åsheim over på høyre side som med sitt innoversøkende spill og sin habile pasningsfot bør kunne passe fint med Simen Rafn som forhåpentligvis får mye rom fremover i banen. Shaswari bør starte, og han har tidligere vist at han er bedre på kant enn som spiss. Jeg vil da helst ha ham på venstre side sammen med Sansara, fordi det gir den beste balansen mellom back/kant på de to sidene med hensyn til komplementære ferdigheter. Jeg vil også se Olsen rett bak Kjelsrud Johansen, fordi Nystrøm har vært svak og Olsen antakelig er bedre i den rollen enn på kanten i nåværende system.

Burgos blir joker, og verdien av å ha en spiller som kan komme inn og snu et kampbilde på benken skal ikke undervurderes. Westgaard lukter også på en plass i startelleveren og bør få spilletid utover i kampen. Personlig ville jeg også likt å se Ludvig Begby på venstreback med Sansara inn i midtforsvaret fremfor Abenzoar, men det tror jeg ikke er realistisk.

Kjenner jeg er veldig enig i dette laget. Hadde bytta ut Adaramola med Westegård men ellers enig. 

Ville forøvrig aldri stilt med Shaswari og Begby på samme side mot noen lag i OBOS ligaen, men som du sier er det heller ikke særlig realistisk. Som innbytter i en kamp hvor vi presser å må ha mål passer han derrimot ypperlig.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f