Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 06 apr 15, 19:48
Endret: 06 apr 15, 19:51
Endret av: Costanza

Det var dessverre litt større kvalitetsforskjell mellom lagene i dag enn jeg hadde trodd på forhånd. Men heldigvis berger vi uavgjort på overtid, og man kan ikke undervurdere verdien av det ene poenget og ikke minst den mentale verdien av den scoringen.

Men i dag var det veldig lite som stemte. Simen Rafn var merkelig hjelpsløs med ballen og like forvirret både defensivt og offensivt. Jeg har aldri sett han så til de grader ute av en fotballkamp før, og jeg var forundret over at han fikk fullføre 1. omgang og kom ut etter pause. På motsatt back var Sansara litt mer stødig, men kampen i dag viste også at vi har mistet en viktig dimensjon i angresspillet når Aleesami er byttet ut med Sansara. Brann etterlot faktisk mye rom på sin høyre side som en type som Aleesami kunne utnyttet. Men med en stasjonær Sansara med Åsheim foran seg som bare søker inn i banen, blir vi i realiteten uten offensiv slagkraft på venstresiden. Vi skaper heller ikke så mye mer på høyresiden, mye fordi Simen Rafn er en skygge av seg selv og Dag Alexander Olsen er like tafatt som han har vært i vinter.

På sentral midtbane synes jeg Amin Nazari begynner bra, mens Julius Adaramola i det minste forsøker på kreative og litt uforutsigbare løsninger som den eneste på FFK. Selv om han ikke gjorde noen stor kamp, føltes det veldig merkelig at han - som vår eneste kreative kraft på stillingen 0-1 - ble byttet ut tidlig i 2. omgang. Var det snakk om skade, eller var Julius/Westgaard-byttet årets første rive-seg-i-håret-vurdering av Wibe-Lund når det kommer til spillerbytter? 

Og hvis Shaswari endelig er skadefri og matchfit så er jeg kompromissløs på at FFK må innlemme han i startelleveren. Han må dyrkes som en av de få i dette laget som faktisk har hurtighet, teknikk og dribleferdigheter som gjør at han kan skape målsjanser på egenhånd. Det handler bare om bruke ham riktig og coache ham riktig. Da er jeg overbevist om at han kommer til å bli ekstremt viktig for oss, og ikke minst en viktig partner for krigeren Kjelsrud Johansen.

Når det gjelder Burgos så følger han opp det han allerede har vist i treningskampene med et friskt innhopp som setter fart på kampen. Foreløpig mener jeg han med fordel kan brukes i den rollen også fremover. Det er uvurderlig å ha en sånn spillertype i bakhånd. Jeg er usikker på om han er holder i 90 minutter og har samme effekt i spillet sitt fra start, og da er det bedre å kunne sett han inn for å endre på et kampbilde i 2. omgang.

Steffen Nystrøm fortsetter å være pregløs og her mener jeg at Dag Alexander Olsen, som ikke fungerer veldig godt på kanten, gjerne kan prøves i den rollen. 

Neste kamp blir også en vrien nøtt: borte mot et Hødd-lag som i dag tok tre poeng mot Strømmen. Det blir en ny krig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f