Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 06 apr 15, 14:36

Sitat fra en bruker "Lasaron" på Bataljonen-forumet, redd for at han har litt rett men håper han tar feil..

"Jeg sier det igjen: Jeg har en snikende godfølelse av at motstanderne undervurderer Brann. Både spillerne, trenerne og omgivelsene forventer seier mot skakkjørte og kriserammede Brann, iallfall i Fredrikstad. Men pga Branns stall og status som storklubb er det lett å si at vi er favorittene. Egentlig forventer de å feie oss av banen fordi vi er mentalt skakkjørte, uten system, i fritt fall, skandaleklubb osv. Alt det der. Kampforløpet blir kanskje slik:
Fredrikstad starter i et forrykende tempo og forventer, som sagt, å feie over Brann. Det som skjer er at Brann ligger trygt og kompakt og slipper de ikke til mer enn knapt en halvsjanse. Spillerne til FFK begynner etterhvert å klø seg i hodet over at Brann er umulige å trenge gjennom, og blir mer og mer frustrerte. Brann kontrer inn 0-1. FFK blir nervøse og sender flere menn i angrep. Brann kontrer inn 0-2. Derifra har Brann ballen mest, fører kampen og vinner til slutt 0-3. Etter kampen vil FFK si at riktignok er de skuffet, men dette er nivået de forventer en klubb som Brann skal holde. Egentlig er de dypt sjokkerte. 
Strømmenspillerne har sett kampen på tv. De som gledet seg til å komme til oss for å vinne 0-1 lurer på hva i all verden som skjer. Brann var ikke i total krise likevel. Innerst inne i sjelen deres begynner det å snike seg inn en frykt for å bli herjet med på Stadion."


---------------------------

Svaberget for alltid!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f