Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

saken

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 72

Lagt til: 31 jan 15, 00:43

I intervjuet etter kampen sa HWL at det skal velges kaptein på La Manga, og spillerne velger dette. Så det er nok bare litt rullering blant mulige kandidater enn så lenge.

Ellers var kampen gange positiv. Forsvaret helt ok med tanke på at de aldri har spilt sammen tidligere. Straith virker solid, om enn litt treg. Også et par livsfarlige pasninger utover i 2. omgang, men absolutt lovende. Synes Lønn Jensen gjorde en god jobb på venstre back defensivt, men var heller svak offensivt og er hemmet av at han er høyrebent da. Begby var god offensivt som back (mer involvert offensivt som back enn som ving faktisk). Ble dog tatt ute av posisjon et par ganger defensivt. Sansara og Rafn solide.

På midten ble det mye mer dynamisk da Åsheim kom inn i 2. omgang og Westgaard flytta lengre frem på banen. Adaramola er seg selv lik, fra det glimrende til det skrekkelige på 30 sekunder. Stabilt ustabil. Men absolutt en god spiller om han fjerner disse hjerneblødningene. Åsheim har et fint driv og gode pasninger.

DA Olsen var i grunn rimelig anonym etter min mening, virker litt usikker. Nystrøm kjemper, men er borte i lengre perioder av kampen. Scorer på en flott kontring, og må dele mye av målet med Åsheim. Alt i alt lovende av Nystrøm i forhold til forrige sesong.

Westgaard kjemper kampen igjennom, men blir litt anonym både på midten og lengre frem på banen. Dagens gigant er derimot Kjelsrud Johansen. Vinner masse dueller, scorer et flott mål (flott innlegg av Begby) og kjemper kampen igjennom. Veldig lovende start for denne fyren.

Ellers var det godt å se at FFK flytte mange mann inn i boksen da man var i innleggsposisjon. I fjor var det knapt mer enn 1 i feltet ved innlegg, i dag 3-5 veldig ofte. DET er posistivt. Man vant ballen høyt flere ganger ved godt kollektivt press, men ble ved andre anledninger enkelt utspilt og Stabæk kom i overtfall. Kunne fort sluppet inn noen mål, men var også veldig nærme flere mål.

Alt i alt en positiv opplevelse å se denne kampen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f