Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 22 jan 15, 12:09

Det var kun Henrik Kjelsrud Johansen som ble presentert.

Siden det har vært mer eller mindre klart en god stund at Kjelsrud Johansen skulle hentes inn på lån, er det nesten litt skuffende at det er eneste "nyhet" når det først innkalles til pressekonferanse. Jeg kunne forstått det dersom Bakken & co. hadde klart å forhandle frem en varig overgang og ikke kun lån, men når det viser seg nettopp å bare være et lån, så kunne det vel holdt med en pressemelding.

Hvis jeg tolker Bakken rett så jobber de i tillegg med to forsvarsspillere, hvorav den ene er Ivan Näsberg. I tillegg skal det hentes opp en juniorspiller, og det er det.

Det synes jeg virker ganske naivt. Man kvitter seg altså med erfarne spillere i sentrallinja i form av Vidar Martinsen, Lars Grorud, Bjørnar Holmvik og Robert Stene (pluss Haitam Aleesami). Og de erstattes med én juniorspiller, en 21-åring fra reservelaget til Odd i 2. divisjon, kanskje en 18 år gammel midtsopper med noen få Tippeligakamper i Vålerenga, og eventuelt en ukjent forsvarsspiller til. Har vi da egentlig forsterket laget? Kanskje får vi en yngre og mer spennende spillerstall, men får vi et lag som er sterkt nok til å takle (den urealistiske) målsettingen om direkte opprykk?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f