Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5386

Lagt til: 13 nov 14, 23:10

Opprinnelig postet av Costanza


Ørjan Børmark-By:

Spiss på 21 år som gikk fra Levanger i 2. divisjon til tabelljumbo Ham-Kam i 1. divisjon i sommer, og som umiddelbart markerte seg i 1. divisjon med energisk spill, scoringer og godt spill for et svakt lag. Det ble 5 mål på 12 kamer. Skal trene med Hønefoss i vinter. En fysisk sterk spiss med stort potensial



Han fikk jeg sansen for etter kampen vi spilte mot dem på Hamar. Burde absolutt vært på blokka vår.

Opprinnelig postet av Costanza


Fitim Azemi:

Follo-spiss som bøttet inn vanvittige 31 mål på 24. kamper i 2. divisjon denne sesongen. Det er en scoringsrate som det er Markus Ringberg-nivå over, og Azemi er fortsatt ikke mer enn 22 år og en særdeles lovende spiller. Står garantert på blokka til flere større norske klubber, også FFK?



Scoringsraten er absolutt bra, men av en eller annen grunn føler jeg at han ikke er aktuell. Mulig det er på grunn av tidligere spillere vi har hentet fra Follo at magefølelsen ikke er helt god.

Opprinnelig postet av Costanza


Lalawele Atakora:

Spennende afrikansk spiller som skandaløst nok aldri fikk særlig tillit i FFK før han reise videre til IFK Värnemo ned i divisjonssytemet i Sverige hvor han briljerte og ble plukket opp av AIK. Har vært en profil i AIK, men fått mindre spilletid siste året og ble utlånt til en tyrkisk klubb på nivå to tidligere i år. Der spilte han mye og godt, og klubben rykket også opp til øverste nivå i Tyrkia. Ble hentet tilbake til AIK, men forlater nå klubben som bosmanspiller og er på jakt etter klubb hvor han får spilletid. Personlig hadde jeg elsket å se ham tilbake i FFK-drakt, men forstår ham veldig godt om han ikke vil tilbake.

 
Et veldig godt eksempel på at vi ikke klarte å ta vare på afrikanske spillere. Ble hentet på lån til FFK første sesongen, men spilte ikke nok kamper til å få fornyet arbeids og oppholdstillatelse. Vi kjøpte han likevel etter sesongen for ca en mill hvis jeg ikke husker feil og låner han ut til Värnamo for at han skal få kamptid og mulighet for ny arbeids og oppholdstillatelse. I Värnamo gjorde han tingene veldig bra sammen med Bangura som senere gikk til AIK og derifra til Skottland. Etter en halv sesong blir han hentet tilbake til FFK som planlagt men får bare 78 minutter i Adeccoligaen og blir frisluppet etter sesongen. Syns han var en spennende spiller og ble beskrevet som  Togos Joe Cole husker jeg. Husker også tendensen han hadde til å hoppe inn i taklinger med to strake ben og knotter opp. Det bør han ha pella av seg. Ikke negativ til å hente han tilbake med tanke på hvor godt han har gjort det i AIK. Realistisk tror jeg neppe det er.
 

Opprinnelig postet av Costanza

David Johannesson:
 
Ljungskile-spiss med nese for mål som tidligere har vært på blokka til FFK.



Han trodde jeg egentlig hadde floppet etter at han var linket til oss forrige gang, men ser nå at han har gjort det ganske bra i Ljungskile. Positiv.

Ellers hadde briten i Hødd vært interessant. Vi har god erfaring med britiske spisser tidligere. Kilner er fortsatt husket i byen og James Keene syns jeg gjorde en god figur den tiden han var her. En type vi absolutt savner i dagens lag. Sansara har litt av den samme innstillingen, men det er alt for lite av det.

Personlig håper jeg Bertelsen kommer hit slik at Begby får et år til på å utvikle seg på. Tror det hadde vært sunt.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f