Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 nov 14, 20:22
Endret: 13 nov 14, 20:25
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av kjell-H

Hvor godt kjenner FFK til spillermarkedet rundt i norden? Sikkert mange gode spillere der ute som man kan hente gratis. Spm er om FFK har speidet godt nok.

Akkurat det er jeg ganske spent og veldig usikker på også. Særlig burde det være mulig å hente spillere av god kvalitet til lave kostnader fra Island. Kanskje også Finland. 

Jeg har gjort litt overfladisk research selv for å kartlegge markedet og kommet opp med noen navn som kanskje kan være realistiske forsterkninger (foruten de jeg har nevnt i en tidligere tråd):

Ørjan Børmark-By:

Spiss på 21 år som gikk fra Levanger i 2. divisjon til tabelljumbo Ham-Kam i 1. divisjon i sommer, og som umiddelbart markerte seg i 1. divisjon med energisk spill, scoringer og godt spill for et svakt lag. Det ble 5 mål på 12 kamer. Skal trene med Hønefoss i vinter. En fysisk sterk spiss med stort potensial.

Fitim Azemi:

Follo-spiss som bøttet inn vanvittige 31 mål på 24. kamper i 2. divisjon denne sesongen. Det er en scoringsrate som det er Markus Ringberg-nivå over, og Azemi er fortsatt ikke mer enn 22 år og en særdeles lovende spiller. Står garantert på blokka til flere større norske klubber, også FFK?

Matteo Blomqvist-Zampi:

Italiensk/svensk, 24 år gammel spiss med fortid i Östers og som de to siste årene har spilt for Falkenberg. Beskrives som en god hodespiller, og som en spiller som liker å true bakrom. Står uten kontrakt etter sesongen.

Marcus Hansson:

Midtbanespiller på Gefle som rykket opp i Allsvenskan igjen. Hansson er en lederskikkelse og defensiv midtbanespiller med gode pasningskvaliteter. Er bare 24 år, men kan vise til over 150 kamer i Allsvenskan. Satt på benken mot slutten av sesongen for Gefle og forlater nå klubben.

Dardan Rexhepi:

Kanskje ikke så realistisk, men den svenske-kosoviske spissen på 22 år med flere U21-landskamper for Sverige forlater Brommapojkarna nå etter bare én sesong i klubben. Han har tidligere spilt for Malmö FF hvor han aldri spilte seg til fast plass, men markerte seg som et stort talent. Forlater tilsynelatende Brommapojkarna fordi de rykket ned til Superettan, så det er kanskje ikke så sannsynlig at han er sugen på norsk 1. divisjon, men man vet aldri.

Marcus Antonsson:

23 år gammel spiss med 70 kamper for Halmstad som sannsynligvis forlater klubben som bosmanspiller i vinter. Har uttalt at spilletid er det viktigste, og at han ikke utelukker å gå til en klubb i Superettan. Med andre ord burde også en toppklubb i norsk 1. divisjon være et alternativ? Som spillertype skal han være en rask og teknisk type.

Kristinn Steindorsson:

Islandsk midtbanespiller som liker seg på venstresiden. Forlater Halmstad etter tre år hvor han stort sett har vært fast både når de har spilt i Superettan og Allsvenskan. Sikter seg trolig inn på noe bedre enn norsk 1. divisjon, men nevner han likevel.

Philip Hellquist:

23 år gammel midtbanespiller fra djurgården. Bosmanspiller. Aldersbestemte landskamper for Sverige. Sentral midtbanespiller med fint rykk.

Martin Rauschenberg: 

Dansk midtstopper på 22 år som gikk fra Esbjerg til danske Stjarnan (beste laget på Island) i fjor. For noen år siden ansett som et stort talent i dansk fotball og står med mange u-landskamper. Ønsker seg nå til norsk eller svensk fotball. 

Rolf Toft:

Dansk spiss som det siste året har spilt for islandske Stjarnen, men som nå er uten kontrakt og har prøvespilt for blant annet Start og Halmstad. Scoret 6 mål på 11 kamper for Stjarnan. 22 år. Skal være en energisk spisstype.

Karol Mets:

Venstrebeint midtstopper på 21 år fra Estland som spiller på Flora Tallin. Har allerede flere landskamper (spilte mot Norge sist da Estland vant 1-0) og anses som det største forsvarstalentet i landet. Spilte også mot England nylig. Trente med FCK København i fjor hvor han gjorde et positivt inntrykk. Estiske spillere har ikke alltid slått til i Norge, men vi har jo gode erfaringer en estisk stopper.... Hvis Mets skulle være skeptisk til norsk 1. divisjon, kunne jo også Piiroja være fornuftig å bruke som referanseperson da han sikkert ikke vil ha problemer med å anbefale FFK. Som den største og beste estiske fotballspilleren i nyere tid vil nok også Piirojas ikke være ubetydelig.  

Tomi Ameobi:

Prøvespilte som kjent foran årets sesong og gjorde et greit, men ikke overveldende inntrykk. Klubben var åpenbart usikker og ønsket å hente han tilbake på nytt prøvespill, men da takket Ameobi nei. Han havnet til slutt opp iCanada hvor han har spilt for FC Edmonton der han har spilt seg til fast plass og gjort sakene bra. 

Lalawele Atakora:

Spennende afrikansk spiller som skandaløst nok aldri fikk særlig tillit i FFK før han reise videre til IFK Värnemo ned i divisjonssytemet i Sverige hvor han briljerte og ble plukket opp av AIK. Har vært en profil i AIK, men fått mindre spilletid siste året og ble utlånt til en tyrkisk klubb på nivå to tidligere i år. Der spilte han mye og godt, og klubben rykket også opp til øverste nivå i Tyrkia. Ble hentet tilbake til AIK, men forlater nå klubben som bosmanspiller og er på jakt etter klubb hvor han får spilletid. Personlig hadde jeg elsket å se ham tilbake i FFK-drakt, men forstår ham veldig godt om han ikke vil tilbake.

Moses Ogbu Sirius:
 
1992-modell, tidligere midtbanespiller/nåværende spiss og toppscorer i Sirius (8 mål i Superettaen for Sirius hvor han har vært siden 2007). Fra Nigeria. Har hatt en god sesong og det har vært spekulert i om Sirius vil miste ham.  Sirius er en ganske liten klubb, og det bør derfor være mulig å lokke til FFK om ikke en overgangssum setter stopper (tror han er under kontrakt). Beskrevet som en teknisk spiller som er god i en mot en-situasjoner og sterk i kroppen. Kan spille både på kant og som midtspiss.
 
David Johannesson:
 
Ljungskile-spiss med nese for mål som tidligere har vært på blokka til FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f