Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 nov 14, 22:46
Endret: 12 nov 14, 22:48
Endret av: Costanza

Jeg har kikket litt på hvilke spillere som står uten kontrakt etter årets sesong som realistisk sett burde være aktuelle for FFK.

Trond Erik Bertelsen
En spiller vi kjenner godt. Har blitt 30 år og fått over 250 kamper for Viking siden han var hos oss sist. Har vært soleklart førstevalg på Viking de fleste sesonger, inntil denne sesongen hvor han stort sett har slitt benken. En spiller med innsatsvilje, hurtighet, verdifull erfaring og grei pasningsfot som kan bidra på en god måte i noen sesonger til. 

Simen Brenne
Vil være 34 år før sesongen starter neste år og har spilt veldig lite a-lagsfotball det siste drøye året. Har også gjort seg selv uspiselig for mange supportere allerede ved å takke nei tidligere i år og heller valgt en benketilværelse i Drammen med vesentlig høyere lønn. Det er en del som taler i mot å signere Brenne, og særlig det faktum at vi allerede har en enda eldre sentral midtbanespiller i Christian Berg. Det ser ikke bra ut å bygge den sentrale midtbanen rundt de to i 2015. Foruten det så er jeg ikke direkte avvisende til en friskmeldt og spillesugen Brenne på 1-årskontrakt med moderat lønn. Men det tviler jeg sterkt på vil skje.

Mounir Hamoud
Mange vil kanskje mene det ikke er realistisk å tenke på Hamoud som potensiell FFK-spiller i 2015, men Hamoud får altså ikke forlenget kontrakten med Strømsgodset, til tross for at han de de to siste sesongene har vært fast inventar på venstreback. En hurtig back som er god en-mot-en, og som 29-åring burde han ha flere gode år igjen på høyt nasjonalt nivå. Hamoud har altså spilt jevnlig for et av landets beste lag de siste sesongene og ville helt opplagt vært en voldsom forsterkning. Jeg kan til og med svelge at han er høyrebeint (jeg foretrekker venstrebacker som er venstrebeinte) siden han har løst oppgavene såpass bra for Godset i den posisjonen. Spørsmålet er om vi er konkurransedyktige nok både sportslig og økonomisk, for jeg regner med at flere Tippeliga-klubber vil vise interesse.

Max Bjørsvik
Et ganske ubeskrevet blad, men derfor også en mer realistisk investering. Midtstopper på 25 år som har vært utlånt fra Nest/Sotra til Vålerenga i år, uten at det har blitt spilletid på han. Reiser nå tilbake til Nest/Sotra.  Tidligere midtbanespiller/spiss som tidligere har gjort det veldig bra for Løv/Ham. Beskrives som en hardtarbeidende, robust og ganske rask spillertype.

Moussa Nije
Har foreløpig ikke fått fornyet kontrakten i Vålerenga, men beskrives som en av de mest spennende ungguttene i klubben. Debuterte i Tippeligaen i 2013 og har vært på lærlingkontrakt i 2014. En klassisk kantspiller med fart og teknikk som liker å utfordre. Akkurat en slik spillertype vi trenger og en potensiell publikumsvinner. Har bare vært på banen i to kamper i år, men er bare 19 år og skal være ekstremt spennende. Vi har hentet et ungt talent fra Enga tidligere og lykkes med det. Nije virker spennende.

Christian Landu-Landu
Er 22 år og har allerede nærmere 150 a-lagskamper for Viking. En allsidig spiller som kan spille midtstopper, back og midtbane. Landu-Landu var for få år siden en av landets desidert største talenter, men har ikke slått til som håpet ennå. Men dette er fortsatt en meget spennende spiller som sannsynligvis ikke får forlenget kontrakten med Viking, og som absolutt har kapasitet til å blomstre i nye omgivelser. Dette er garantert en spiller som står på blokka til flere Tippeliga-klubber, hvorav det ryktes at både 08 og Start har følere ute. Men kanskje kan han likevel være innenfor rekkevidde med utsikter til fast plass og Tippeliga-spill i 2016? Landu-Landu hadde vært en kjempemorsom signering.

Robin Shroot
Toppscoreren i Hødd som kom til Norge fra nivå tre i England før denne sesongen. Ble opprinnelig hentet på prøvespill til 08 via Brian Deanes nettverk, men havnet altså i Hødd. Jeg tror han var mestscorende i hele 1. divisjon etter sommerferien, og er en smart spisstype med nese for mål. Kan spille både midtbane og i angrep.  Det kan gjerne sies at vi har dårlig erfaring med å hente såkalte toppscorere fra andre 1. divisjonsklubber (Shaswari, Solberg, Stene), men magefølelsen min tilsier at Shroot kan ha noe å by på. Det er sikkert ikke noe minus at vi allerede har en britisk spiller i laget heller. Bør sjekkes ut.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f