Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vedahl

Juniorspiller

Ble medlem: 19 sep 08
Innlegg: 98

Lagt til: 25 sep 14, 23:41

Føler nå at det er litt vanskelig å si om man skal "hogge hodet" av HWL en gang for alle eller om man skal være tålmodig litt til...

På den positive siden kan vi si at det har vært klar fremgang fra i fjor - først og fremst siden mye av det hjelpeløse forsvarsspillet er luket vekk og laget generelt fremstår trygge defensivt.

Den offensive samhandlingen er imidlertid like fraværende og planløs som i 2013. I de siste to kampene mot Strømmen og Hødd har man knapt klart å skape noen sjanser som følge av eget spill. Mener at spillerene hver for seg er bedre enn det laget som helhet leverer offensivt, og det er definitivt trenerens ansvar.

Velger tross alt og smøre meg med tålmodighet litt til. En 3. - 4. plass og et hedelig kvallik-tap vil være en fullt godkjent sessong, mens en sjuendeplass bak "storheter" som Bærum og Ranheim vil plassere en ny sessong i kategorien "katastrofe". Marginene er tross alt ganske små her.

Som Jocke sier så bør man ideelt sett avklare i høst om HWL skal forlenges eller ikke (kontrakt ut 2015). Å gå inn i en ny sessong med stor usikkerhet rundt hovedtrenerens fremtid vil ikke være optimalt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f