Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5398

Lagt til: 25 aug 14, 12:01

Opprinnelig postet av summarius

Flott å se at noen så samme kamp som meg. På Facebook og her så virker det som alle andre så FFK som kjempedårlige. Mangler kun scoringene. Men enig at en målgarantist hadde vært fint. Men synes ikke Filip funker som midtspiss foran hengende spiss Stene. Synes Dag Alexander Olsen (Alec) skal settes som midtspiss og ta nedfallfrukten som Stene/Filip tilkjemper seg, og være i boks når vingene/backene kommer med innlegg. Synes også at Ludvig kunne vært på kant istedet for Aasheim.

Vi var slettes ikke dårlige. Vi var knallgode bortsett fra inne i boksen. Er det som var så ekstremt frustrerende

Eneste spillerne jeg hadde noe å utsette på i går var egentlig Stene og til dels Åsheim som misset på litt for mange lette passninger. Ser mange klager på Holmvik, men han var vel god i går? Bra samarbeid med Rafn når han ble flyttet over på den siden også.

Syns egentlig ikke det var så feil å starte med Shaswari og Olsen på benken heller. Jeg hadde ikke forventet at de kom til å få noe særlig rom å løpe i, så for meg så var det egentlig helt riktig valg. Eneste jeg savnet var en annen type helt på topp. Der synes jeg Momo burde spilt

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340