Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 26 jun 14, 10:28

Opprinnelig postet av malurt

Er vel ikke sikkert att alle korta er lagt på bordet når det kommer til å la han gå heller da?

-Hvis han har en skade som det virker som aldri kommer til å bli helt bra igjen, så hvorfor beholde han?                                       -vil han bort?                                                                                                                                                                                                      -lønn?etc                                                                                                                                                                                                                   -noen på vei inn?

Vi må bare gå ut i fra de kortene som er på bordet. Han løses fra kontrakten et halvt år før den utløper når vi står igjen med kun to midtstoppere i stallen, og han uttrykker selv til media at han er kampklar for høstsesongen.

Hvis han har fått signaler om at han uansett ikke vil bli satset på videre, er det helt naturlig at han ønsker å finne ny klubb allerede nå. Lønnsnivået hans vet jeg ingenting om, men antar at han har en moderat lønnspose sammenlignet med resten av laget. FFK har uttalt et ønske om 20 mann i troppen, og de har hatt 21 frem til nå. Dvs. at det neppe kommer inn ny midtstopper i år. Hvis en forsvinner ut er det sannsynligvis en spiss som hentes inn.

Personlig hadde jeg helst sett at man lot Kevin Dure få bli ut sesongen. Dersom han skulle være frisk hele resten av sesongen og spilt greit, kunne man tilbytt ham en videre 1-årskontrakt. Hvis han skulle få nye tilbakefall med skader, kunne man lat ham gå som bosman. Jeg ser ikke at verdien av å slippe ham nå er større enn den potensielle gevinsten av å ha ham i laget ut sesongen (og dermed kanskje lenger).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f