Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 24 jun 14, 11:01

Opprinnelig postet av Supreme NTM

 

Tromsdalen spiller på samme nivå, gjør de ikke? Mulig jeg har selektiv hukommelse, men kan ikke huske sist gang vi fikk godkjent et offsidemål. Eller for den saks skyld annulert et innsluppet mål som skulle vært tellende. Enda mindre i samme kamp.

Synes i grunn det er rart at folk er redd for å kritisere det hinsides dårlige dommernivået vi har opplevd. Dommeren i Bærum er soleklart den dårligste dommeren jeg noensinne har sett. Nr to er dommeren i Mjøndalen..

Er det ikke lov for supportere å klage på elendige dommere? Spillere da? Hvis man vil vinne er det helt bisarrt å la være å kritisere mannen som urettmessig tar fra deg muligheten. Robert Stene kan man kalle ikompetent klovn, forbanna overbetalt latsekk av en trønder, Grorud er så dårlig at han burde vært arrestert og Holmvik er en drittsekk av dimensjoner som filmer verre en Leonardo DiCaprio. Men dommern?! Han må du ikke tørre å si et stygt ord om.

Skjønner ingenting jeg..  Hvilken sport er dette igjen?

 

Tror du bomma fullstendig på hva jeg mente. Selvfølgelig er det lov å hudflette dommeren og spillere, men vi må huske på at vi ikke spiller noe CL finale og igjen vi får spillere og dommere ut i fra nivå vi er på. Det blir mer og mer feil jo lenger nedover i systemet man kommer. Dommerne i TL er jo milevis dårligere enn de i PL og dommerne er dårligere i 1 div kontra TL osv osv. Akkurat det samme gjelder også spillerne.

Ja dommerteamet gjorde to massive brølere, men det kommer til å skje igjen garantert, på lik linje som at spillerne kommer til å gjøre brølere de også. Blås ut der og da under kampen så legg det bak seg etter kampen. Hva får man ut av å diskutere i dagesvis det som er opplagt? Ja ballen var inne, ja det var offside men hva får vi gjort med det nå? Hjelper det å diskutere dette i ukesvis etterpå? Vi må bare akseptere at vi aldri vil få de beste dommerne i verden. Kanskje være bitte bitte litt glad for at noen giddere å ta på seg en slik møkkajobb også.

Så det er lov å klage, men man må innse at vi ikke vil få de beste dommerne i Norge når vi spiller i 1 div. Så enkelt er det og hvis de dommerne som dømmer 1 div i dag ikke skal få lov til å dømme så har vi ingen dommere til å dømme kampene i 1 div fordi de beste dømmer TL.

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f