Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 25 mai 14, 22:25

Robert Stene har fått mye hard medfart, til dels fortjent også, for sin innsats i spissrollen. Men hvor er kritikken mot Steffen Nystrøm? Jeg tror aldri jeg har sett en mer daff og uinspirert spiss i FFK-drakt. Det er en gåte for meg at han startet kampen i dag etter hva han har vist de siste oppgjørene, og det var ikke et minutt for tidlig at han ble tatt av til pause. Jeg regner med at han ikke blir å se i samme posisjon mot Strømmen. Når det er sagt så har han ikke vært nevneverdig bedre når han har spilt på kanten, en posisjon han er mer vant med.

Jeg er enig med Holters i at Dag Alexander Olsen ikke er noe typisk midtspissemne slik FFK spiller. Likevel mener jeg at han pr. i dag bør prøves ut i rollen i en kamp eller to, i mangelen på fullgode alternativer. Olsen har bevegelighet, tempo og kapasitet til å utfordre. Dessuten virker han som en bedre avslutter enn tilrettelegger, og synes han har overrasket positivt i duellspillet og luftrommet. Jeg synes han bør få prøve seg som spiss mot Strømmen, med enten Stene eller Westgård hengende bak seg.

For øvrig vil jeg igjen trekke frem Lars Grorud fra dagens kamp som igjen er av våre beste spillere. Etter en rufsete sesongåpning har han virkelig spilt seg opp, luket bort de personlige feilene og fremstår som en lederskikkelse som går foran i krigen og vinner viktige dueller. Motsatt formkurve synes jeg å ane i Haitam Aleesami. I dag ble han kanskje hemmet av å ha debutant Ludvig Begby foran seg på venstresiden, for det tok en stund før de fikk samspillet til å funke. I tillegg gjorde Aleesami altfor mange taktiske feilvalg i det offensive i dag. Altfor glad i ballen, slipper den for sent og sinker spillet. På motsatt side var derimot Rafn på sitt friskeste siden sesongstart.

Gledelig å se at vi spiller den siste halvtimen med en ung og lokal trio på midtbanen i Åsheim, Westgård og Begby. Sistnevnte gjorde en mer enn brukbar debut. Energisk og uredd i åpningen, men tidvis avslørt som veik og "junioraktig", før han igjen blomstret til med selvtillit i spillet etter scoringen.

Forøvrig har jeg veldig sans for Westgård som jeg ikke forstår hvorfor man har brukt så lite i år. Robust sterk, stor arbeidskapasitet, godt blikk for spillet og direkte i stilen. Virker som en moden spiller for alderen.

Momo bør også kunne benyttes mer.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340