Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 11 mai 14, 22:51

Man sitter der som en (b)-tribunesliter uten innsikt i alt som en trener kjenner til av småskader, formutvikling på spillere +++, men man har en tro på at bunnen er nådd hele tiden. Dette skjer jo innimellom med alle lag, og man spør seg om det uforløste store potensialet som skal gi oss en plass fra nummer 3-6 fortsatt er et helt ok og realistisk ambisjonsnivå. Vi er tross alt Fredrikstad og utfra klubbstørrelse og satsning så ser man selvfølgelig oppover på tabellen. 

Det er tydelig at det er noe som nå lugger "grasat", spørsmålet er om kvaliteten på hele "opplegget" er fra plass 7 og nedover eller om det er mulig å hente ut mer av stallen med noen grep.

"Vi må ikke miste trua på det vi driver med", sier trener. Det har man tydeligvis gjort, for det funker rett og slett ikke slik det er nå. Regner at det tas en realitetsdebatt blant ledere/trener og trener/spillegruppe snarest, for å se om "det vi driver med" har livets rett, eller om nødvendig kursendring med innkjøpt ekspertise foretas fra og med tirsdag 13. Mai 2014. Det bør Wibe-Lind selv åpne for. 

Ta aksjon nå, Geir Bakken!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340