Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 24 sep 04, 12:51
Nå begynner det å bli ganske klart at Herr Forsberg ikke setter klubben foran personlig vinning om en leser dagens Demokraten, da er det vel greit å si takk og farvel.

Personlig var jeg også for at stadion skulle fortsette der den ligger. Men når resten av styret forteller om en gavepakke som medfører at vi vil få et anlegg som vil medføre mye lavere kostander enn om dagens anlegg rustes opp, så må man jo leve på en annen planet for å ikke støtte det beste og billigste forslaget. Hadde fotballhjertet til de FFK Eiendom vært så stort som noen av de hevder å ha , burde de hverfall gi fra seg sin del for det de gav i sin tid med en indeksregulering og få betalt for rentekostnad i perioden . Om ikke, så viser det seg at personlig vinning har stått i høysete hele veien for de som da vil forsøke å ta ut sin %del av markedsverdien.

Det blir spennende å se hvem som velger hva i den nærmeste fremtid.

Vi får håpe at vi videre kan få en modell som I Brann og RBK der styret i Fotballklubben bestemmer og ikke andre med varierende agenda som svinger avhengig av om de får viljen sin. Er du ikke enig i en flertallsbeslutning i en klubb så er det jo bare å trekke seg. Rike "onkler" kan holde på som i Brann der de kjøper spillere og får sin del av overskuddet ved videresalg.
l

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340