Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 08 mai 14, 10:14
Endret: 08 mai 14, 10:23
Endret av: Lars 29

Konklusjonen av at laget faktisk ikke er bedre er jeg totalt uenig i. Hvorfor har så mange her inne resignert, har så mange bortforklaringer eller bruker dårlig økonomi som unnskyldning? Er det ikke bedre å kalle en spade for en spade og se på det egentlige problemet.

Sannheten er at vi trenger et bedre trenerapparat. FFK har en av de beste spillerstallene i 1 divisjon på papiret, nest høyest budsjett, mens sannheten er at Wibe Lund ikke får maks ut av spillerne, det er realiteten. Vi har ingen plan i spillet vårt og vi har ingen mottrekk når motstanderne legger seg i forsvar og de lagene vil vi møte mange av i 1 divisjon. Lagene legger seg lavt, vi stanger og så kontrer de inn en scoring eller scorer etter en tabbe, dessverre ofte utført av Lars Grorud. Skal ikke henge ut en spiller, men han er faktisk vår kaptein og skal gå foran som et godt eksempel. Er ikke tabbekvota hans snart brukt opp nå? Skal en kaptein spille uansett form og prestasjoner? Er han en kaptein som får med seg de andre spillerne? Uten at jeg kjenner til alt som foregår innenfor Stadion sine indre gemakker, men burde ikke Christian Berg være et mer opplagt kapteinsemne, en rolle han også hadde i Glimt?

Har vært endel merkelige disposisjoner gjort av Wibe Lund, som i fjor hvor han styrte det meste av sesongen, og hvor han i en kamp av alle ting satte Ola Lønn som ving?? Stiller meg derfor spørsmålet om Wibe Lund har nok respekt blant spillerne, har han mistet garderoben?. Et ordtak sier jo at tro flytter fjell, en trener skal få spillerne til å yte maks, blø for drakta, ha trua på det de driver med. Er tidlig i sesongen ennå, men pila peker nedover i fritt fall, vi spiller uavgjort hjemme mot bunnlaget i divisjonen, taper borte mot Alta og ryker for et 2 divisjonslag i cupen.

Var oppriktig synd FFK ikke fikk tilbake Simen Brenne i stedet for Bjørnar Holmvik, men pengene på benken i Godset fristet mer. Men kan faktisk forstå det, hvem av oss andre vil gå ned 400 000 - 500 000 for å bytte jobb, kun kjærlighet til den andre jobben? FFK kan ikke bare ansette assistenten til assistenten hver gang. Bakkerud var ingen hovedtrenertype, Aune hadde det fotballfaglige i orden, men manglet autoritet og mistet etterhvert garderoben, samme med Amundsen. Nordlie var en katastrofe med tanke på hans behandling av spillerne og til tider psykotiske oppførsel, Grønhagen var en likandes kar, men hadde sine utfordringer utenfor banen, selv om han med en bra spillerstall oppnådde sølv.

FFK har etter min mening ikke hatt en skikkelig trener siden Eggen og se hva slags behandling han fikk av mange supportere, når han trakk seg på grunn av Morgan Andersen. Hvor mange av alle ting tok Morgan sitt parti. Hva har MA oppnådd i sine jobber annet enn bråk, rot og kaos? Jeg gremmes fortsatt når jeg tenker på Plankehaugen sitt kjempebanner og ensidige støtte for Morgan, mens han var under etterforskning for svindel og faktisk ble dømt og med det mistet sin jobb i FFK! Jeg støtter Plankehaugen, men det var etter min mening et svart kapittel i Plankehaugen sin historie

Mange mente og mener fortsatt at det er Høili og ikke Eggen sin skyld at FFK rykket opp to divisjoner på to år, at vi holdt oss i tippeligaen i 5 år og tok cupgull!!! Bullshit sier jeg, ser jo hvordan det har gått med de andre trenerne, Er det en som en dag burde hatt statue ved siden av Terje Høili utenfor Fredrikstad stadion, så er det Eggen. Men han gikk bort på tragisk vis og entusiasmen han brakte med seg er også dessverre borte. 

Entusiasmen har nå flyttet seg 13 km til Sarpsborg, hvor gamle Leeds og Sheffield United kjempe Brian Deane har fått maks ut av de midlene han har hatt til rådighet, fått struktur på laget og hentet inn spillere som passer inn. De spiller fin fotball og spillerne blør for drakta. Klubben driver nå også med overskudd. Det er det samme klubben som var nær skifteretten for noen år siden. Kjenner hjertet mitt blør når jeg må annerkjenne Sarpsborg og deres drift.

Jeg er oppriktig bekymret for FFK sin fremtid. FFK må tenke fremover og gjøre noe litt brennkvikt. Stiller også spørsmålstegn ved at Geir Bakken før sesongen setter en målsetting som topp 6. At da er klubben fornøyd? Bør ikke en klubb av FFK sin størrelse og med den spillerstallen de har ha trua på opprykk? Ikke bare trua, men burde ikke det være en mulighet til å reelt oppnå dette?  

Håper FFK vender nesen litt og henter inn Arne Sandstø, en flink fyr som har oppnådd bra resultater med små ressurser. Finnes også flere relativt rimelige løsninger, som trengs for å snu skuta. Og det trengs brennkvikt. Blir mer likegyldighet, mindre folk på stadion og ikke minst mindre inntekter inn, om dette ikke raskt bedrer seg.

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340