Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 08 mai 14, 00:20

Det er bare å se seg bakover, i vinter var en av de få seierne vi hadde 3-0 mot Ham-Kam og plutselig var vi i paradis. Nei, dette er et snittlag i norsk Adecco der alle kan slå alle. Har ikke sett ett lag ennå i Adecco som er vesentlig dårligere eller bedre enn FFK, her vil alle slå alle.

Synes Wibe-Lund fremstår som en flott mann, dessverre er det ikke nok, det defensive mønsteret hans gir ikke nok reelle sjanser, man kan ikke være fornøyd med et supert innlegg når kun en mann er i boksen.... vi er så langt fra Godset mtp. å utfordre, offensiv fremdrift og intensitet. Det er trenerens sitt ansvar - gjør han ikke noe med dette så er vi på 8 plass i beste fall ved sesongslutt !!!!!!!

Hva med spillerne? Til nå er det kun Haitam som har vist fremgang, unggutta klarer seg også bra. Men hva med høyresiden, hvor er drivet fremover med Nystrøm og Rafn, dette er for spett - dere må da ønske og evne mer enn dette?

Mitt tips er at FFK nå slår seg rabiat løs mot Ranheim til søndag og at vi står med 10 poeng etter kampslutt. Fortsetter vi dette løpet vi er i så er vi på bunnnotering innen sommeren, ikke fordi vi har tapt så mye men vi vil ikke få så mange 3-poengere. Tiden er inne for å tørre mer!

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340