Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 06 apr 14, 23:26

Opprinnelig postet av Costanza

Alt

Som vanlig svært enig i din oppsummering. Det er godt å se at noen klarer å komme med heletsbilder istedetfor oppgulp og kun fokus på negativiteten, for det er ikke tvil om at det er negative ting å peke på. I mine øyne stinker det fugl av venstresiden vår. Vi så det i hele oppkjøringen og vi ser det nå- Haitam Aleesami går mot en kjempesesong. Det virker som han har jobbet mye med det strukturelle, for han er mye bedre plassert også defensivt. Ofensivt bidrar han til relasjoner på det høyeste nivå og det kommer mest til syne med Standerholen foran han i mine øyne. Dersom man skal sette fingrene på noe der er det at det kan bli litt for trangt noen ganger. I tillegg er det også sånn at dersom motsanderene klarer å ødelegge denne siden har vi fint lite å bidra med fremover.

På motsatt side derimot sitter ikke relasjonene like bra, og det blir mindre farligheter derfra. Allikevel virker Rafn som en helt ny spiller. Han må da ha blitt mye raskere enn sist jeg så han på en fotballbane? Innleggene er det fortsatt klasse over og arbeidsmengden som vanlig veldig bra. Rett og slett en veldig habil og sikker back vi kommer til å få mye mer glede av enn jeg har trodd. Jeg har vært skeptisk til han fra første gang jeg så han, men i dag er han vår soleklart beste spiller. Lagt på seg litt muskler også? Virker mye mindre pinglete og keitete enn før.

Savnet av Berg på midten merkes som jeg tidligere skrev mer enn det virker som. Hadde vi hans ro i dag hadde Holmvik kommet enda mer til sin rett. Og konkurransen om hvem som skal ha plassen ved siden av blir interessant. Jeg holder en liten knapp på Åsheim, men dersom Julius som Costanza nevner stabiliserer seg på hans høye nivå, så har vi en av Norsk fotballs beste midtbanespillere. Kanskje hadde det gått ann å prøve han som en litt hengende spiss noen kamper, så han slipper det defensive arbeidet? Det er så frustrerende å se han gå fra å brilijere til å slurve!

Når det gjelder Stene og Grorud har jeg ikke så mye mer å tilføye... Det er bare trist. Jeg vil mye heller ha Martinsen som stoppermakker til Duré. Da kan Durè ta litt mer av rollen til Grorud. Nå går Grorud på hver eneste duell uansett om han kan vinne den eller ikke. For all del, det viser en ordentlig entusiasme og han prøver vel å gå forran med pågangsmot. Forhåpentligvis kan Duré være litt mer smart i duellspillet og Martinsen kan sikre med sin hurtighet. I tillegg vil da Duré være den som styrer spillet, og det er også et kriterie jeg vektlegger. Grorud har noen veldig bra crossere, men Duré virker generelt mer komfortabel med ballen i bena. Midtbanen må også bli bedre til å involvere seg i det oppbyggende spillet. Det er alt for mye trilling mellom midtstopperne, og som om ikke det gir grunn nok til hjertet i halsen, vil hjertet være langt oppi ganen dersom Martinsen skal være med på noe sånt.

Jeg vil se no liknende:

                              Masalin

        Rafn        Duré         Martinsen       Aleesami

              Åsheim       Berg         Homvik

Shaswari        Nystrøm/ Westgaard               Standerholen

 

Wibe Lund: Vet ikke hvorfor, men jeg har veldig tro på fyren. Det har nok litt med at han er ung og virker å ha peiling på fotball i uttalelsene sine. I tillegg viser han en ekstrem vilje med arbeidsmengden sin. Prøver å endre kampbildet med bytter i dag og det skal han ha creds for. Jeg er allikevel litt usikker på hva han tenker om Lønn Jensen. Sånn som ståa er nå skal det uansett mye til for at LJ skal danke ut Rafn, men han har heller ikke fått tilitt når han har vært meldt skadefri i preseason. Kapteinen på U17 skal ha spilletid i 1.div. og det håper jeg han får etterhvert.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f