Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 08 feb 14, 13:17

Motiverende og hyggelig åpningsinnlegg. I mars er denne siden 11 år, og selv synes jeg det er litt av en prestasjon. Det er naturlig at kvaliteten på dugnadsarbeid varierer, man kanskje er tiden inne for å legge den ned.

Mange klager, men det har vært vanskelig å få folk til å bidra. Etterveksten av bidragsytere har vist seg å være svært vanskelig. De som har bidratt, har stort sett blir snappet opp av aviser og lignende som kan gi betaling for jobben. Det har jeg forståelse for.

Det hører med til historien at siden aldri har blitt spesielt verdsatt av klubben, og heller blitt ansett som en konkurrent fremfor et komplement til klubbens egne sider. Det skaper jo ikke akkurat motivasjon for oss som har stått bak.

Alt i alt har jeg verken tid eller motivasjon til å drive siden med samme kvalitet som tidligere. Det lar seg rett og slett ikke gjøre. I stedet for å legge den ned, har jeg foreløpig valgt å la den leve sitt eget liv.

Per dags dato har siden ingen inntekter, og er kun en femsifret utgiftspost for undertegnende. Det sier seg selv at det ikke kan vedvare over tid, så nedleggelse er absolutt et alternativt, men foreløpig lever siden videre i dagens form.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f