Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 12 des 13, 09:12

Opprinnelig postet av Costanza

 

Når det gjelder Jabbies avskjed, synes jeg det er kjedelig. Jeg har stort sett ment at Jabbie har vært en av de viktigste brikkene i FFK de siste par årene. Gutten er bare 20 år og fortsatt et stort talent, og det er ekstremt bittert å slippe en så lovende spiller gratis. Det er jo nettopp denne typen spillere FFK må tjene penger på, og når man ikke klarer det, så blir det vanskelig å gjøre spillerlogistikk til en inntektskilde (med mindre man plutselig skulle få frem en ny spiller av kaliberet til Tarik).

Enig i at Jabbie har vært en av våre viktigste spillere. Samtidig lå det i kortene, når vi hentet Berg, at Jabbie ville bli overflødig. Og klubben har ikke råd til å ha dobbel dekning med spillere som holder første elver nivå i noen posisjoner. Ikke ville det være tilfredstillende for spilleren heller.

Slik markedet er i dag får man ikke betalt for umerriterte spillere, uansett hvor lenge de har igjen av kontrakten. Se på Strømsgodset. Det er kun en spiller de har betalt overgangssum for.

Det vi trenger nå er en indreløper med erfaring, og ifølge F-B jobbes det med saken.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f