Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 12 nov 13, 10:46
Endret: 12 nov 13, 10:47
Endret av: kjo

Opprinnelig postet av Pk

 

Jeg synes det har vært veldig greit å høre både Jockes historie og det som blir sagt av Bakkerud idag. Jeg har ingen problemer med å ha to tanker i hodet samtidig, og klarer helt fint å se nytten av å få frem alle fakta fra tidligere samt å se fremover. Jeg har behov for å forstå hvordan klubben ble kjørt så til de grader i dass, om ikke annet for å hindre at dette skjer igjen. Å feie fortiden under teppet har man gjort i FFK flere ganger tidligere, og man har, i alle fall inntil nå, ikke lært av tidligere feil. Så kan man diskutere hvor mye nytt som egentlig fremkommer, men jeg synes det er bra det FB nå gjør.

F-B skal selvsagt belyse og få fram alt som er viktig ifht FFK.Ser bare ikke hvordan Jokkes og Bakkeruds spalteplass kaster nytt lys over saken. Det som kom fram i dagens Bakkerud-intervju er stort sett gjentakelser av hva han sa på pressekonferansen da han sluttet. Dette er en journalistisk spikersuppe. Dessuten: Alle vet at ingen i dagens FFK-ledelse vil ta til motmæle, nær sagt samme hva som blir påstått. Alvrolige beskyldninger om bevisst rykteutstetting, trakasering og onsdskap får stå uimotsagt. Vet vi da at vi får den objektive sammheten servert?

Hvor var de kritiske artiklene og spørsmålene når regimet Runar Henriksen & co kjørte klubbens framtid i grøfta? Det jeg husker fra den tida var ensdig hyllest til utsolgte hus på norges flotteste stadion, seriesølv, folkefest i byen helg etter helg, FFK som byens stolthet og flaggskip. I forhold til å bringe råtne forhold opp i lyset er F-B sørgelig sent ute, med denne såpeoperaen av missnøyeintervjuer fra de som måtte gå.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f