Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 10 nov 13, 22:05

Premier League begynner å ta form, selv om den ser ut til å ta en overraskende form så langt. Mange har sagt at United har åpnet svakt, men har nå passert City som ligger på en åttendeplass. Ligaens beste hjemmelag er skrekkelig svake borte med 1-1-4 og de har ikke akkurat tapt mot sterke lag heller. Nyopprykka Cardiff har tatt flere bortepoeng så langt. Tottenham er litt motsatt hvor de er et av de beste bortelagene, men ligger langt nede når det kommer til hjemmestatistikk. Dagens tap og 0-3 mot West Ham minner ikke om et lag som skal lukte på utfordrerposisjonen i år.

Southampton kommer nok til å falle av etter nyttår, men hvilken prestasjon å ligge på tredjeplass etter 11 kamper. Ser ut til å bli en rotterace om ligagullet i det minste, kanskje vi får en avslutning der det står mellom 3-4 lag helt inn mot slutten.

Chelsea burde også helt klart gjort det bedre, og hadde vel kanskje også gjort det om Juan Marta hadde fått spille fremfor å ha en disput med Mourinho. Ser ikke at Mourinho har satt noe preg på Chelsea ennå, virker rett og slett bare rufsete og planløst enkelte ganger.

Arsenal hadde en maktdemonstrasjon mot Liverpool sist helg, men ble brutt ned av United i dag, men har likevel levert den beste fotballen så langt denne sesongen i likhet med enkelttilfelle av Liverpool og City.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f