Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 05 nov 13, 08:54
Endret: 05 nov 13, 08:58
Endret av: Lars 29
Må si at jeg synes det er litt merkelig etter den sesongen vi har hatt, at ikke flere her inne har stilt spørsmålstegn rundt vår hovedtrener og trenerteam. Bakkerud har tross alt vært sykemeldt store deler av sesongen. Er det sånn at vi pga økonomi etc har blitt helt likegyldige?
Laget har definitivt underprestert, basert på den elveren vi faktisk har, Selv med noen skader, mener jeg vi burde klart vært topp seks, egentlig mener jeg laget burde vært bedre enn Stabæk, det vil si nummer to og dermed rykket direkte opp. Ja vet mange mener vi har godt av et år til i Adecco og at vi ikke har noe i Tippeligaen og gjøre, men er ikke det vi diskuterer.
 
Det stiller et betimelig spørsmål, har vi rett type trener(e) som får maks ut av laget? Jeg mener klart nei. Bakkerud var en katastrofe, basert på hva jeg har fått referert og har sett på treningsfeltet. Wibe Lund er for meg en assistent type og ingen hovedtrener ennå. Men håper han vil vokse inn i rollen. Jeg mener helt klart at FFK trenger en ny hovedtrener, som spillerne lytter til og har respekt for. Arne Sandstø, en av de mest populære trenerne for noen år siden, som har fått til mye med små ressurser er ledig. Rickard Norling er en annen, men blir nok en for dyr løsning. Men finnes utvilsomt ulike andre trenere ledige som ikke er alt for dyre.
 
Min drøm er nå i 2 år få Nils Arne Eggen inn i FFK. Ja han er over 70, men han er frisk og rask og har sagt han fortsatt har ambisjoner som trener og er motivert. Han har også famile og følelser for Østfold etter sin tid i Moss. Med tanke på hans sønn sin skjebne og det KTE bygget opp i FFK, er jeg ganske så sikker på at han kunne vært motivert for jobben. Det hadde ført til en voldsom entusiasme, fått med seg næringslivet igjen og det hadde ikke blitt en veldig dyr løsning. Tror det kunne vært en kjempemulighet i vår situasjon. Sikkert mange som er uenige i dette, men vi trenger en sterk trenertype, som spillerne lytter til og respekterer. NAE er knallhard, men oppfører seg allikevel ikke som Tom Nordlie. Tygg litt på det, tror det kunne fungert!

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f