Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 10 sep 13, 12:19
Endret: 10 sep 13, 12:20
Endret av: Plankekæll

Vi har full kontroll igjennom hele kampen.

Elverum har vel to målsjanser - begge skapt av vår "eminente" kaptein Lars Grorud. Den første kommer etter en forferdelig tversoverpasning i eget forsvar som Elverum får snappet opp. Det blir en halvsjanse ut av det fordi vi heldigvis har Kevin Duré bak der. Den andre er Elverums mål. Da spiller rett og slett Grorud ballen rett ut i føttene til målscoreren, som enkelt vipper inn 2-1. Den andre scoringen må også sprellemannen i mål ta en stor del av skylda for. Han skal aldri ut i den situasjonen.

Jeg fant mange plusser i dagens kamp, men også noen minuser.

Vidar Martinsen var god, Kevin Duré var solid, Haitam Aleesami var offensiv og bra. Jabbie var solid, Adaramola var stort sett bra, Simen Rafn var bra synes jeg. Forover på banen var det verre. Robert Stene er sammen med Lars Grorud de to svakeste på FFK. Omtrent som det pleier å gjøre. Løper Stene mer enn 2 km iløpet av en kamp? Helt forferdelig å se på. Filip Westgaard var mye bedre de 25 minuttene han fikk på banen. Shaswari gjør en del riktig, men er evneveik foran mål. Irriterende spiller. Standerholen var opp og ned, mest ned. Men signér ny kontrakt med han så fort som mulig.

Moro var det også med debuten til Håvard Åsheim. Alle disse ungguttene må tas godt vare på.

Børs:

Bjørnsson 4 - Martinsen 5, Grorud 3, Duré 6, Aleesami 5 - Adaramola 5, Jabbie 6, Rafn 5 - Shaswari 4, Stene 3, Standerholen 4.

Nå er det 10 poeng ned til nedrykk, og det skal være umulig å rykke ned nå. Håper de åtte siste kampene går unna i en fei, for nå er både jeg og mange andre allerede dritt lei sesongen 2013. Vi venter på avklaring i alle ledd i klubben. Sesongen 2014 kan ikke komme fort nok. Håper på bedring i alle ledd, selv om det kanskje er litt naivt.

Deilig med seier!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340