Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

oleoleole

Juniorspiller

Ble medlem: 25 jun 09
Innlegg: 212

Lagt til: 08 sep 13, 03:41

 

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Tøfflus

Ja, dere - TV-kampene for runde 24 til 26 er satt opp. Ingen er vel overrasket over at begge våre hjemmekamper i denne omgang er flyttet vekk fra søndag. Hjemmekampen mot Ranheim spilles lørdag og Glimt-kampen selvsagt mandag.

I denne vendingen har forøvrig Sandefjord fått flyttet alle sine tre kamper, en mandagskamp og to lørdagskamper. Men nå som det går mot høst er vel ikke lenger lørdagskamp noen stor ulempe, folk flest er vel ikke på hytta hver helg i slutten av september.

Logisk dette da vi er et topplag. Nei, vent litt. Vi ligger jo i ingenmannsland på en 9. plass, har et uinteressant og kjedelig lag. Selvfølgelig må vi da bli vist på tv. Kjempelogisk av de som setter opp kampene på tv. Irriterende for oss andre.

Nei, folk flest er nok ikke på hytta hver helg i slutten av september. Folk flest sitter foran PCen eller TV-skjermen med ølen i den ene hånda og kølla i den andre hånda og klager på at det er så få folk på tribunen.

Kom dere opp av sofaen, sleng dere i bilen eller på sykkelen. Ta gjerne bena fatt. Kom dere på stadion. Under 4.000 folk (på papiret) - reelt er det nok nærmere 2.000 tilskuere tilstede - er både skuffende og uforståelig. Nå må vi avslutte denne sesongen med stil, både de på banen og vi på tribunen.

Jeg kommer på stadion når jeg vet jeg har stor sannsynlighet for å se på underholdning, det er det jeg vil betale for. Jeg drar heller på en Borgarkamp, for de spiller i det minste etter forventningene.  Så nei takk, jeg blir hjemme med ølen i den ene hånda og kølla i den andre, og jeg gidderikke å klage over lavt tilskuertall heller, jeg forstår hvorfor det er slik. Medgangsupporter er det sikkert mange som skriker, men jeg forventer et produkt for noe jeg betaler for og som andre tjener penger på.

---------------------------

Jeg er flau over at det er så mange nordmenn som ikke kan sitt eget språk, dyslektikere er unnskyldt ;]


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f