Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 04 sep 13, 15:18

Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av keiko99

godt jeg bestemmer over meg selv så kan du si hva du vil, men så håper jeg du er like voksen som meg at du på lik linje om meg tåler andres meninger/synspunkt.

Jeg bare uttrykker at jeg er rykende uenig med deg. Jeg synes det er direkte tåpelig å mislike et ord fordi noen individer i en større gruppe som har dette ordet i sitt navn, har oppført seg lavmåls.

At noen medlemmer av UFC har oppført seg skammelig betyr ikke at man trenger å anta at dette er normal oppførsel fra alle som kaller seg ultras.

Tøfflus, du vet like godt som meg at det ofte er bråk og lavmåls oppførsel i de fleste Ultrasgrupperinger. Slik er det og det kommer vi ikke bort i fra. Slik er det i VIF, LSK, Brann, RBK, og tilogmed i FFK (jfr Nadderud episoden ++)  Har selv vært med Ultrasbussen til Vålerenga noen ganger for noen år siden, da jeg var sammen med en VIF supporter. Selv om det er hyggelige gutter (og noen jenter) og sosialt når man er sammen med de, så står de heller ikke i veien for å slåss og lage bråk om en situasjon skulle oppstå.

Jeg var ganske kristisk når Brigade Rød Hvit oppsto og man tok det "berømte" bildet inne på vekta. Ikke nødvendigvis fordi man fikk et suplement til Plankehaugen, men fordi man sto der med skjulte ansikter og ikke ville vise hvem man var. Dette skaper ingenting annet enn misstro og "hva har disse å skjule holdning". Har da vært noen episoder underveis med slåssing under Fredrikstadbrua, bråk i Sapsborg etc. Det jeg synes er synd er at vi har mistet både litt av identiteten og engasjementet blant oss supportere i FFK. Hvordan vi enn vrir og vender på det, så hadde vi i Plankehaugen respekt i resten av fotball Norge og vi var mange som dro på kamp, hjemme som borte. Tenk tilbake til Hammarby kampen på Råsunda, VIF og Lyn på Ullevål. Alder, kjønn, etnisitet, alle var velkommen. Dessverre så er gleden og engasjementet med å stå i Plankehaugen borte og mange av de som var der tidligere er nå borte, både på grunn av situasjonen til FFK, men også alle uenighetene i kjølvannet av dannelsen av BRH/Supras. Mange Plankehaugen medlemmer føler seg litt overkjørt av Ultras og derav hoppet av. Jeg synes det er litt merkelig at en gruppe på ca 30 personer har klart det i forhold til alle som var medlemmer i PH, men det er dessverre realiteten.

Har heller ikke vært noen god ledelse i PH siden Lars Thoresen tiden, selv om de som er der nå sikkert gjør så godt de kan og evner. Når det er sagt så synes jeg Supras til tider bidrar med god stemning og forsøker å støtte opp rundt laget. Men dessverre så har mange falt fra pga Supras. Regner med at noen ikke liker det jeg skriver, men det er realiteten.

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f