Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 16 aug 13, 14:45

[quote=kanogvetalt]

Vi må også huske at det var klubben selv som satte seg i situasjonen med et AS der de var en mindretallaksjonær. Det måtte bli slik at klubb og AS hadde forskjellig agenda. Klubben skal forholde seg til sine medlemmer og NFF's lover. Et aksjeseskap skal tjene sine eiere, og forholde seg til aksjeloven. Det må bli konflikt, og det ble det. Måten eiere og styreledere i AS'et har opptrått har derfor vært forutsigbart.

/quote]

Helt enig. men det som i tillegg satte en ekstra spiss på tilværelsen (for å si det meget forsiktig) var at de selvsamme aksjeselskapseiere også var gårdeiere og uteleier for as'et gjennom en leieavtale det har vært stilt store spørsmålstegn ved. Og de ble derigjennom - antagelig høyst motvillig - bare større og større eiere i as'et.

Vi får håpe at det også løser seg med kommunen, og at alle parter nå kan gå videre og drive suksessfullt og lønnsomt med de egentlig skal drive med, om det er fotballklubb eller virdere utvikling av en ny flott bydel i Fredrikstad.  Alle som har bidratt til denne løsningen fortjener ros og en stor takk også fra oss fotball"idiotene"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f