Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 12 aug 13, 09:57

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Både Dominic og Fofana har jo tatt nivået senere.

Har de det? 

Adiyiah hadde et sjokkerende godt ungdoms-VM for noen sesonger siden. Etter dette har vel "ingen" hørt noe fra han. Han har vært på lån i et par tre klubber både i Italia, Serbia og Tyrkia. Han spiller nå for Arsenal Kiev i Ukraina der han har nettet inn hele 4 mål på fattige 26 kamper. Han har 5 seriemål for sine profesjonelle klubber på 6-7 sesonger. Strålende! Dette er FFKs soleklart beste salg noensinne mtp kvalitet målt opp mot salgssum.

Fofana har spilt bra i den armenske toppserien for Shirak. Nivået vet jeg ingenting om. Partizan Beograd fra Serbia har nå kjøpt han før denne sesongen. Det blir spennende å se om han tar det nivået. Han fyller straks 24 år, så han har jo god tid på seg til å bli en god spiss.

Hva disse har gjort etter FFK er uansett uinteressant. Jeg prater om hva afrikanske spillere har gjort i Fredrikstad Fotballklubb.

Men som jeg har forstått er vår nye spiss Alagie Sosseh født og oppvokst i Sverige, så det er jo lov å håpe. Jeg velger å være forsiktig optimist. Skeptisk er jeg, men her kan FFK ha gjort en billig og god handel.

Poenget mitt var først og fremst at disse var så unge da de var her at man ikke kunne forvente at de umiddelbart tok nivået. DE kunne ha gjort det, og det er en sjanse man tar, men gjorde det ikke da.

Dominic spiller vel kant i Arsenal Kiev som stort sett er en middelhavsfarer i den ukrainske ligaen. Antageligvis godt over norsk TL nivå.

Armenske Shirak røk på bortemål i 2. kvalikrunde til Cjhampions League mot nettopp Partizan Beograd, som hentet Fofana etter det. Nå fulgte jeg ikke serieinnspurten i Armenia i fjor, men han lå an til å bli toppscorer mot slutten av sesongen.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340