Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pera

Knøttespiller
Ble medlem: 05 mai 13
Innlegg: 26

Lagt til: 30 jul 13, 23:05

Standerholen er ikke innbytter på laget pr dags dato. Han startet riktig nok på benken sist kamp da det skulle prøves 4-3-3.

Men alle så hva som skjedde når Simen kom inn. Han gjore et meget godt innhopp, og la flere gode passninger og innlegg som dessverre medspillerne ikke klarte å ekspedere i mål. Han var et klart lyspunkt og en stadig trussel mot Follos høyre side.

Simen har variert i sine prestasjoner, men det mener jeg må sette på konto for hans unge alder og mangel på erfaring.Han er en leken spiller som klarer å underholde. Selv om han presterer ujevnt så er han etter mitt syn blandt de tre fire beste spillerne klubben har tilrådighet nå. Det vil være veldig trist om Simen blir å finne i en annen klubb allerede nå, han bør utvikle seg hos oss. Da vil klubben kunne tjene endel kroner etterhvert, for han vil lykkes og bli attraktiv for andre klubber.

Men du har rett i en ting, og det er at vi pr dags dato er et middels adecco lag (Vi er gode når vi lykkes, men bunn nivået er skremmende lavt når det butter imot)

Gi gutten en kontrakt nå, så vil vi se spektakulære finter og driblinger på stadion fremover. Det er iallefall god underholdning.

---------------------------

Rød/hvit til jeg dør


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f