Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 10 jul 13, 11:59
Endret: 10 jul 13, 13:09
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av Willy René

Det gjør vel ikke situasjonen noe bedre om B-aksjene blir omgjort til A-aksjer, det blir jo egentlig værre. Det er jo Værste AS som eier b-aksjene så vidt jeg forstår.

Hvis FFK får disse aksjene for 1 krone så stiller det seg selvfølgelig annerledes, men hvem tror det så lenge stadionlånet står ubetalt?

 

FFK eier 75% av aksjene i FSAS, mens Værste eier 25%. Problemet er at de 75% er B-aksjer, dvs at de ikke gir stemmerett.   B-aksjene går over til bli A-aksjer når gjeld nedbetales, og de gir da stemmerett. Akkurat nå har Værste massiv A-aksjemajoritet. Det er når FFK har nedbetalt sin gjeld at vi kan si at vi eier stadion gjennom våre 75% A-aksjer. Nå eier vi ikke et eneste sete, tror jeg.

Inntil gjelda er nedbetalt, og da har FFK flertall i FSAS, og ditto muligheter til å endre økonomiske forutsetninger og rammer. Inklusive å kvitte seg med avtalen 25% av billettinntektene som går inn i FSAS. Dette vil bety mye for likviditet og rammer, åpenbart. Spesielt hvis det er mye folk på stadion.

Når jeg tenker på det: Hvordan kan det ha seg at FSAS ikke har klart å redusere gjelda når de tross alt mottar 25% av billettinntektene? Dette må da langt overskride de årlige omkostninger og avdrag på gjelda?

Du vet nok mer enn meg om situasjonen i Stadion AS, men jeg mener å huske å ha lest at B-aksjene var eid av Værste og at klubben egentlig ikke hadde større formell  eierandel enn under 1 % av stadion, det var i alle fall det som figurerte i avisene når Hegnar tok opp dette.

Kanskje det har skjedd noe i etterkant....

 

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f