Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tone Beate

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 mai 13
Innlegg: 20

Lagt til: 05 jul 13, 21:31

Jeg forstår virkelig at folk er bekymret og at den bekymringen gjør en opprørt. Særlig fordi man som vanlig supporter føler seg hjepesløs og har få midler/muligheter til å påvirke situasjonen. Supportere har i lengre tid etterlyst åpenhet fra klubben. Det atjeg er her en del av det å imøtekomme det ønsket. For klubbens mulighet til å overleve og bygge opp cred igjen er det avgjørende at vi i hovedsak har en felles forståelse av hva som er klubbens utfordringer. Selvfølgelig vil de være forskjellige oppfatninger av hva som er viktig å prioritere og i hvilken rekkefølge. Til det trengs det diskusjon. Og vedtak på årsmøter og i klubbstyret. 

Jeg prøver virkelig ikke å hovere og si at jeg vet best fordi jeg sitter i styret. (Selvom jeg lykkes veldig godt med akkurat det dai følge noen her.Wink) Men jeg er oppriktig interessert i å finne ut hvorfor jeg ikke blir trodd når jeg forteller hvorfor styret har tatt de avgjørelsene vi har. Hva er det vi skjuler, lyver om, misleder om? Hvilken skjulte agenda er det vi skulle ha?

Jeg ser ikke hvilke andre grep vi på kort sikt skulle gjort. Økonomien vår er en tvangstrøye som ikke gir stort handlingsrom. Og jeg opplever ikke alle spekulasjonene og de mest ytterliggående teoriene som noe som hjelper klubben videre. 

Så der. Får håpe dette innlegget var seriøst og verdig nok for et klubbstyremedlem. Wink

---------------------------

Tone Beate


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f