Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tone Beate

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 mai 13
Innlegg: 20

Lagt til: 05 jul 13, 18:57

Opprinnelig postet av T1974

Og til Tone Beate

For det første så uttaler Følstad seg bevisst eller ubevisst meget merkelig rundt hvem som har bestemt hva. Det gir grobunn for å spekulere i hvem som har bestemt hva.
For det andre så selv om det er begrunnet med økonomi, så vil det alltid kunne stilles spørsmål med hvor man akkurat kutter disse personene, og kanskje spesiellt Jocke, og ikke andre personer eller andre økonomiske kutt.

Jeg er ikke konspiratorisk men med den ledelsesstruktur som er i FFK "systemet", og de som sitter i de forskjellige posisjoner så er jeg ikke trygg på at det er objektive og tvingende økonomiske kriterier som styrer alt som skjer om dagen....

 

Vet snart ikke hva jeg skal si. Jeg sitter i styret og er med på alle diskusjoner og informsjonsmøter. Jeg anser meg selv som en fri og uavhengig person siden jeg ikke har sterke bindinger til noen "fløyer" eller intersser her i byen.  Tror jeg har vært med så lenge i organisasjonslivet at jeg er istand til å gjøre meg opp en mening basert på de opplysninger og fakta jeg har tilgang til. Hvilke andre stillinger/funksjoner skulle vi fjernet? Det er jo snart ingen igjen! Alle som er igjen jobber for to. Det er strippa til benet. Har ingen problemer med å skjønne at folk er lei seg fordi Jokke må gå. Det er jeg og. Men det hjelper ikke. Og ingen er større enn klubben, eller hvordan var det?

---------------------------

Tone Beate


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f