Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 05 jul 13, 18:50

Opprinnelig postet av Tone Beate

 Nedskjæringen kommer UTELUKKENDE pga elendig økonomi! Hvor mange ganger skal vi si det før det synker inn?

De aller fleste har forstått at det er elendig økonomi som ligger til grunn for mye av problemene. Og det er jo ÅRSAKENE til dette de aller fleste er opptatt av. Ref navnet på denne tråden.

Så må faktisk enkelte få spekulere i hvorfor styret valgte som de gjprde når de først MÅTTE skjære i kostnader nok engang. Jeg har selv sittet i et  par styrer hvor styrets medlemmer og aksjonærer har måttet gå inn og gjøre en fysisk jpbb for å redde bedrifter. Det er sikkert mye av de administrative oppgaver klubbmedlemmer og styremedlemmer kunne gjort "på dugnad". Men definitivt ikke den sportslige jobben til de gutta som nå har gått. Man må derfor få lov til å spørre om prioriteringene.... Jeg sier IKKE at de er feil - jeg synes det, men vet jo egentlig ikke noe om bakgrunnen. Men du må forstå  at folk lurer på dette.

Innimellom så virker det som om enkelte i adm/styre ikke forstår at dette er en FOTBALLKLUBB og av alle steder i Fredrikstad... Alle disse spørsmålene kommer fra en lidenskap - en lidenskap og et stort potensiale som bakapparatet i klubben/ as'et har greid å skusle bort i løpet av noen få år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f