Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 29 jun 13, 11:30
Endret: 29 jun 13, 11:31
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Topscorer

I følge aksjeloven kan ikke FFK drive på kreditors regning. De MÅ spare penger.

At de tre personene tilsammen har en meget stor lønn er velkjent og når omstruktureringen av klubben ble vedtatt av styrene endres funksjonene.

Hvilke funksjoner henviser du til? Hva blir endret?

Hva med den ikke-fungerende markedsavdelingen (Robert Nilsson / Jon Petter Andersen)? Når man først skal kutte, burde man jo omstrukturert i administrasjonen og fått inn mer entusiastisk blod i markedsavdelingen. Folk som brenner for klubben, er fremoverlente, aktivt ute og jager kunder, og er villige til å legge ned innsatsen utover å ha det som en 8-16 kontorjobb. Det er strengt talt her det burde ha vært gjort grep før raseringen av den sportslige delen.

I tillegg hentet man jo inn to personene (Svend Anders Karlsen-Moum / Morten Guldvik) i marked som jobber en i uka med omdømmebygging, kommunikasjon, markedsaktivering etc, koster disse mindre enn de to hundre tusen kronene Aune skal ha på årsbasis?

200 000 kroner for en juniortrener er omtrent halvparten av andelen FFK betaler av årslønna til Anier (30 000 x 12 = 360 000). 

Jeg aner ingenting om hvor bra jobb disse to gutta har gjort, men det virker merkelig å ha satus quo i administrasjonen, hente inn flere kluter, og samtidig kutte kraftig i det sportslige.

At man kutter er fullt forståelige. At det hovedsaklig ser ut til å kuttes i det sportslige, mens noen personer/stillinger virker fredet, er mindre forståelig. Det bør komme store omveltninger i administrasjonen også, for det er åpenbart at det ikke har fungert der heller - og trolig fungert langt dårligere enn det sportslige relativt sett.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f