Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 29 jun 13, 01:13
Endret: 29 jun 13, 01:28
Endret av: Satch


Stakk innom - og fikk en overraskelse nå. Klassisk taktikk å komme med dårlige nyheter på fredag "etter stengetid".

Må likevel forsvare Følstad & Co. Om de ikke har fått garantier på friske penger - så MÅ de faktisk iverksette tilktak. For et styre så er det faktisk straffbart å drive for kreditorenes penger. I denne sammenhengen er Værste og Stadion as en kreditor på linje med alle andre - om styret da ikke har avtale om friske penger eller utrykkelig avtale med kreditorene om at man kan drive "på deres bekostning".

De samtalene som foregår om framtiden er på nivået OVER styret, dvs mellom aksjonærene og kommunen. For et styre som er presset av aksjeloven er tiden fram til kommunestyremøtet i September en evighet. Og det er ennå lenger til TH & Co eventuelt er på banen.

Men  likevel Følstad : Dette er en fotballklubb, kanskje bedre å "ta" noen i administrasjonen? Det blir tross alt fotballkamp uten noen på kontoret, men ikke uten et komplett lag....

Skal denne raseringen av sportslig apparat unngås må mao noen på eiersiden/kreditorsiden (og det er jo som kjent de samme gutta) gripe inn i og gi styret de nødvendige garantier eller føringer. La oss håpe at "noen snakker sammen" og at de rette krefter blir med videre likevel.

I bunn og grunn er vel dette det ultimate bevis på at det som forhåpentlig er i ferd med å skje på eiersiden er helt rett.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f