Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 28 jun 13, 23:38

Amundsen er ikke noe tap.

Hvis tanken er å satse på egne talenter og være attraktiv for unge spillere er det jo helt fullstendig meningsløst å sparke Tom-Freddy Aune. Det neste blir helt sikkert å legge ned vårt gode guttelag slik at alle de beste 14-16 åringene velger Sarpsborg 08 istedet for FFK.

Jocke Jonsson er etter hva jeg har hørt fryktelig dyr i drift, men så har han også skaffet FFK mye gode spillere og mange kroner inn i kassa tidligere. Dette var en ordentlig drittnyhet. Jeg tipper Jocke Jonsson skriver under for Vålerenga, Lillestrøm eller Rosenborg i løpet av relativt kort tid. Da blir jeg grinete!

Det neste som kommer til å skje er at Lars Bakkerud forsvinner. Da sitter vi igjen med to uprøvde trenere i Wibe Lund og Ophaug.

Dette var skuffende og korttenkt. Man kunne hatt is i magen og ventet til 12.september for å se hva de forskjellige politiske partiene i Fredrikstad kom frem til ang stadionavtalen. Kanskje det hadde kommet inn litt friske midler slik at man kunne beholdt ressurspersoner som Jonsson og Aune.

Jeg er klar over at man må spare, men hvorfor alltid på det sportslige plan?

Det neste som bør skje nå er å sende tilbake totalt ubrukelige Henri Anier til Viking. Han er faktisk mindre viktig for FFK enn Tom Freddy Aune.

Skuffa!!!

Gratulerer FFK!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f