Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 28 jun 13, 22:42
Endret: 28 jun 13, 22:45
Endret av: Knuty

At det kom noen kutt - også på det sportslige - var vel forventet. Men dette var ikke småtteri heller da. Per nå er jo det sportslige apparatet meget, meget tynt.

Amundsen er vel helt greit - hans rolle var vel mindre vesentlig den siste tiden. Kvaliteten på hans analysearbeid vet jeg pent lite om, men er neppe uerstattelig.

Så var det Aune da. Som allerede nevnt må vi jo ha en juniortrener - og der var vel Aune en bra ressurs, gitt den situasjonen vi faktisk var i. At han var knyttet tett mot Wang var jo også positivt. Ikke var han dyr heller, hvis avisas lønn er korrekt. Er det andre i klubben pt som er tiltenkt å gå inn i hans rolle?

Jocke hevet åpenbart lønninger på et helt annet nivå - noe som bare skulle mangle også.  Jocke har vært en god stund i klubben nå, og har jevnt over hatt et godt rykte hele veien. (Hvor mange med noen års fartstid i klubben det siste tiåret kan skryte på seg det?). Personlig har jeg veldig sans for fyren. 

Nå skal det også sies at jobben som sportssjef (eller hva man skal velge å oppsummere hans rolle som) i Fredrikstad må ha vært en meget frustrende jobb fra hans ståsted, all den tid økonomiske og administrative rammevilkår har vært som de er. Han fortjener jo virkelig en klubb med større ressurser og stabil organisasjon i ryggen - det ville åpenbart vært spennende. Blir spennende å se hva han velger å bruke tiden fremover på.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f