Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 09 jun 13, 21:10

Jeg vil tro både Norge og Italia gjør klokt i å rotere på troppen. Kampene går i 30 varmegrader, og sliter voldsomt på spillerne. Hvis feks Henriksen, Berisha, King og Nordtveit kommer inn fra start mot Italia vil ikke det nødvendigvis svekke, tross alt en kvartett som er A-lagsspillere per dags dato.Hedenstad har også fått greit med hvile etter å bare ha spilt litt over 1 omgang i EM til nå.

Dommerne er forøvrig meget strenge. Tenker på det røde kortet og straffen til Israel i den første kampen, men også det røde kortet Russland fikk mot Nederland isted, et takling som fortjente maks gult kort.

Nederland fremstår sterke offensivt, men noe sløve defensivt. Tror et Norge med løver som Pedersen og Berget på topp kan skape trøbbel for arrogante Nederlendere. Typisk nederlandsk å sjarmere med fantastisk offensiv fotball med mange mål, men så å ryke ut pga overivrig offensivt spill. Norge kan straffe dem! Da er det verre med Spania som ligger meget godt balansert, og spiller ut motstandern sakte men sikkert. Favoritter til gullet i mine øyne.

Satser på Norge-Spania i finalen :o)

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f