Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 31 mai 13, 13:29

Opprinnelig postet av Satch

Opprinnelig postet av Willy René

http://www.demokraten.no/ffk/article6684059.ece

 

En meget bra situasjonsbeskrivelse, det vil si at det er ganske håpløst å se for seg en snarlig (innenfor 5-10 år) retur til tippeligaen for FFK`s del

 

En liten ting til : Jeg ser at Følstads navn nevnes i mange negative innlegg her (ikke deg, Willy:). Kritiser gjerne dagens styre (og derigjennom Følstad) for det vi mener de kunne gjort annerledes nå, om det så er konkret problemløsning, eller om vi mener de skaper dårlig samarbeidsklima eller gir skjev info etc. Men den virkelige tunge kritikken om leienivåer, avtaleinnhold, opprinnelige Værsteløfter, tidligere dårlig drift og alt det der, skal ikke Følstad & Co ha kritikken for. De sliter jo tvertimot med konsekvensene av dette i dagens styrearbeid. DEN kritikken må rettes "høyere opp" i systemet.

Enig med Satsch.

Egentlig forsøker jeg å kritisere minst mulig da jeg ikke har nok kjennskap til hele sakskomplekset, jeg bare registrerer at det er nok av uoverenstemmelser ute og går og dette er ikke bra for klubben vår.

Jeg synes hele FFK´s situasjon er bedrøvelig, og med nåværende rammebetingelser så gir det ikke mye fremtidstro desverre.

Det er totalt naturstridig at FFK ikke har et lag som til enhver tid er med i det gode selskap, det føles som om FFK er de forspilte muligheters og potensiales klubb. Dette er egentlig bare trist.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340